Noutati :

Contestatarii actiunilor conducerii Asociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana in 2021, fata in fata cu liderul CJ Timis

20 aprilie, 2018 - 03:58 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, s-a intalnit cu reprezentantii Grupului de reflectie si initiativa Timisoara Capitala Europeana din care fac parte oamenii de cultura care critica actiunile celor care conduc ATCCE 2021.

CITESTE SI: Controale fulger, cu masinuta electrica, la campania de curatenie de primavara in Timisoara. Directorul RETIM, cu ochii pe angajati. Ce-a descoperit prin oras Video 

Scopul a fost gasirea unor solutii la problemele ridicate, intr-un memoriu depus la CJ Timis, de o parte a oamenilor de cultura din oras si coagularea intregii comunitati in jurul proiectului Timisoara Capitala Culturala Europeana 2021.

Cred ca era necesara aceasta intalnire, deoarece Timisoara Capitala Culturala a Europei trebuie sa uneasca oamenii si nu sa ii dezbine. Multe din cele sesizate sunt probleme tehnice care tin de implementarea procedurilor asumate la data castigarii titlului si din aceasta perspectiva sunt optimist ca toate partile implicate se vor pune la masa si vor gasi cele mai bune solutii. Cred ca doamna Simona Neumann a facut o treaba excelenta pana acum, iar infiintarea unui Consiliu Consultativ si stabilirea unui calendar de alegeri clar si transparent sunt pasi procedurali necesari. Atragerea de partea proiectului a unui public cat mai diversificat este un plus pentru societate pentru ca diversitatea este o caracteristica a Timisoarei. Bucuria si entuziasmul de la data desemnarii Timisoarei nu trebuie umbrite de actiuni din care toata lumea are de pierdut si care pun in pericol intregul proiect”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

CITESTE SI: Sute de piloti de ocazie arsi la buzunare de politisti in Timis 

Reprezentantii Grupului de reflectie si initiativa Timisoara Capitala Europeana prezenti la sediul CJ Timis au fost: Florin Iepan – regizor de film, Stefan Iordanescu – regizor de teatru, Daniel Vighi – scriitor, Vasile Docea – directorul BCUT, Brandusa Armanca – jurnalist, Ovidiu Sandor – Art Encounters, Sorina Jecza – Fundatia Triade, Marius Giura – Garana Jazz, Dana Sarmes – Contrasens, Nicoleta Ciocov – Pelicula Culturala.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...