Noutati :

Consultantii si tratamente medicale gratuite, la Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat SRL – Kineto Klinik al CCIA Timis

1 august, 2016 - 03:03 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat SRL – Kineto Klinik furnizeaza, incepand cu 1 august 2016, servicii medicale (consultatii si proceduri) GRATUITE, decontate in cadrul contractelor cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis si C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.

Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat este o structura de economie sociala (SES) infiintata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in calitate de beneficiar al Proiectului “CASE – Competente Antreprenoriale SocialE”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Cei 11 specialisti care activeaza in cadrul Centrului ofera servicii personalizate de:
– fizioterapie: ionizare, curenti diadinamici, curenti interferentiali, terapie ultrasunet, stimulari electrice etc.;
– kinetorerapie: individuala, cu aparatura speciala;
– masaj terapeutic: masaj somatic, drenaj limfatic, reflexoterapie.

Pacientii imobilizati beneficiaza de servicii medicale si programe de recuperare la domiciliu. Tratamentul la domiciliu se poate adresa mai multor persoane din familie / casa, reprezentand o sulutie practica si de economisire de timp.

Un serviciu inovator pentru zona de vest a Romaniei este masajul la locul de munca. Pentru mediul de afaceri, Kineto Klinik elaboreaza pachete generale si personalizate, la sediul companiei, conform managerilor de firma si sub indrumarea medicului de medicina muncii.

In plus, Kineto Klinik ofera vouchere, gratuitati, diverse pachete personalizate, dupa caz.

Centrul de Kinetoterapie si Masaj Banat SRL are sediul in comuna Giroc, str. Neptun nr.3, tel: 0256-233950, 0767627202, e-mail: [email protected], www.kinetoklinik.ro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...