Consiliul local din Jimbolia isi face televiziune proprie

Primarul din Jimbolia, Kaba Gabor

Consiliul local din Jimbolia a primit, de la CNA, o licenta audiovizuala pentru televiziunea generalista TV Jimbolia. Postul tv va avea program de doar doua ore pe saptamana, sambata seara. Investitia in acest proiect este de 37.200 de euro.

Primarul din Jimbolia, Kaba Gabor

Primarul din Jimbolia, Kaba Gabor

Potrivit dosarului depus la CNA, TV Jimbolia va difuza pentru inceput un program de doua ore pe saptamana, sambata, intre orele 19.00 – 21.00.

TV Jimbolia va transmite 80% productie proprie si 20% – productii ale altor producatori. Telespectatorii din TV Jimbolia vor putea vedea la noua televiziune: programe de informare (50%), programe de educatie (20%), programe de cultura (20%) si programe religioase (5%). TV Jimbolia va fi difuzat pe retelele UPC Romania din Jimbolia si va avea un parteneriat cu televiziunea Marko din Ungaria.

In Jimbolia functioneaza singurul Muzeu al Presei din Romania, deschis in 2007 din initiativa poetului Petre Stoica (1931 – 2009), cu sprijinul Consiliului Local, al Primariei Jimbolia si al primarului Kaba Gabor.

De altfel, primarul a avut si activitate in presa, la o publicatie locala din orasul timisean. In plus, edilul s-a remarcat si prin faptul ca era si primar, dar si student la Facultatea de Actorie. Orasul Jimbolia are o traditie si din organizarea de festivaluri de blues. Aspecte din viata orasului pot fi urmarite si pe web, datorita camerelor montate prin oras.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. KABA ELZA spune:

    Comentariu moderat din cauza limbajului licentios.

  2. caragea gaby spune:

    foarte frumos din partea jimboliei