Noutati :

Consiliul Judetean Timis vrea sa ia un credit de 200 milioane de lei pentru finantarea si cofinantarea unor proiecte

28 august, 2013 - 01:02 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis intentioneaza sa ia un credit in valoare de 200 milioane de lei pentru mai multe proiecte pe care sa le finanteze ori sa le cofinanteze. Consilierii locali au discutat aceasta posibilitate in sedinta de miercuri.

Potrivit reprezentantilor CJ Timis, la aceasta ora judetul Timis are un grad de indatorare de 9%. Consilierii judeteni ai PDL au afirmat ca pana nu primesc clarificari asupra acestui credit nu vor vota. Totusi, proiectul a trecut, fara voturile PDL, iar executivul Consiliului Judetean poate face demersurile pentru a contracta acest credit.

Va atentionez sa nu veniti la incheierea si realizarea bugetului cu solicitari pentru anumite localitati pentru finantarea unor lucrari pentru care nu vom avea sume de finantare. De anul acesta nu mai sunt acceptate de Finante proiecte care sa fie finantate multianual. Avem inca 34 de milioane de lei de achitat la nivelul unitatilor administrative, bani pe proiecte incepute anul trecut. Ne straduim sa finantam cat mai multe dintre aceste proiecte, care nu au fost finantate”, a spus Bojin.

El a spus, de asemena ca acceptul consilierilor e doar unul preliminar.

E o actiune prin care ne imputerniciti nu sa luam creditul, ci sa purtam discutiile pentru posibilitatea de a lua un credit, sa vedem ce proiecte pot fi finantate. Discutam de drumul catre Sinandrei, legatura spre aeroport, diferite proiecte”, a mai spus Bojin.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...