Consiliul Judetean Timis a asfaltat 190 de kilometri de sosea numai in anul 2011

TIMISOARA. Constantin Ostaficiuc, presedintele Consiliului Judetean Timis a tras linie si a numarat, la final de 2011, numarul de kilometri asfaltati atat cu bani proprii, cat si cu fonduri externe.

In total, in judetul Timis s-a asternut asfalt pe un numar de 190 de kilometri de sosea, iar anul acesta asfaltarile vor continua.

Niciodata in istoria judetului Timis nu s-a intamplat acest lucru, sa asfaltam 190 de kilometri de drum intr-un an. In 2 ani de zile ne indreptam la 300 si ceva de kilometri de drum judetean asfaltat, lucru care se vede deja. Mai avem cateva drumuri de facut care sunt prevazute a fi executate in 2012„, a declarat liderul CJT, Constantin Ostaficiuc.

In 2011, Consiliul Judetean Timis se poate lauda ca a reusit, cu bani europeni, sa finalizeze centura Buziasului, dar si drumul Bacova – Lugoj care a fost dat in folosinta cu tot cu acel pod de dinainte de Buzias pentru care a fost inchisa circulatia pe acest tronson aproape jumatate de an, drumul urmand sa fie finalizat in primavara.

De asemenea, tot in 2011 a fost dat in folosinta drumul Sannicolau Mare – Periam- limita cu judetul Arad, un drum asfaltat tot cu bani europeni

Printre proiectele de construire si reparare a unor drumuri din judet, CJT are pregatit pentru anul 2012 un proiect de largire la 4 benzi de circulatie, doua pe sens, a drumurilor care leaga Timisoara de Mosnita Noua si Giroc.

Este prima data cand judetului Timis i s-au alocat corect banii in functie de lungimea kilometrilor drumurilor judetene. Acest lucru ne-a ajutat pentru realizarea acestui deziderat„, a conchis, multumit, Ostaficiuc.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.