Noutati :

Connect44 se extinde si a inchiriat, in total, 1.000 de metri patrati in Vox Technology Park Timisoara

27 mai, 2020 - 10:27 AM
Autor: Redactie      
Categorie: ECONOMIC
0
  • Connect44 a decis in martie sa isi extinda cu 750 de metri patrati biroul deja inaugurat in februarie in cadrul Vox Technology Park Timisoara. Contractul initial fusese incheiat la finalul anului 2019, compania ocupand acum 1.000 de metri patrati in cadrul proiectului 
  • Prin aceasta tranzactie Connect44 a deschis al doilea birou regional in Timisoara. Compania, infiintata in Elvetia in anul 2000, a intrat pe piata locala in 2017, avand sediul central in proiectul AFI Tech Park din Bucuresti 
  • Vox Technology Park a trecut recent printr-un proces intens de pregatire in vederea intoarcerii companiilor in cladire, dupa incheierea Starii de Urgenta. Au fost achizitionate doua termoscanere, au fost instalate aparate de curatare si filtrare a aerului (nebulizatoare) si au fost regandite fluxurile de circulatie in cladire

Compania Connect44 Romania a inchiriat 1.000 de metri patrati de birouri in proiectul Vox Technology Park din Timisoara. Tranzactia de extindere cu 750 de metri patrati a spatiului deja detinut a fost semnata in luna martie, contractul avand o valabilitate de cinci ani, cu optiune de prelungire.

Connect44, care activeaza in domeniul ingineriei telecomunicatiilor, va deschide astfel al doilea  birou regional in Timisoara. Compania, infiintata in Elvetia, a intrat pe piata locala in 2017 si are sediul cu birourile centrale in AFI Tech Park din Bucuresti.

”Un obiectiv clar al Connect44 Romania pentru 2020 continua sa fie expansiunea. De aceea, ne concentram in acest an pe o crestere importanta atat a serviciilor, cat si a echipei. In actualul context al pandemiei de COVID-19 ne-am adaptat situatiei si am pus la punct infrastructura IT care sa le permita angajatilor nostri sa lucreze de la distanta. Astfel, in toate birourile noastre de la nivel mondial angajatii lucreaza remote, din siguranta propriilor camine. In acelasi timp, concomitent cu relaxarea masurilor impuse de autoritati, le oferim colegilor posibilitatea de a veni sa lucreze de la birou, in conditii de igiena sporite”, a declarat Alexandru Cociorvei, director general al Connect44 Romania.

Vox Technology Park a trecut de altfel in ultimele saptamani printr-un proces intens de pregatire in vederea intoarcerii companiilor in cladire, dupa incheierea Starii de Ugenta. Au fost achizitionate si instalate doua termoscanere la intrarea in cladire, care masoara in mod automat temperatura angajatilor si vizitatorilor, au fost instalate aparate de curatare si filtrare a aerului (nebulizatoare), carpete antiseptice, dozatoare de hartie si de materiale dezinfectante pe baza de senzori si au fost regandite fluxurile de circulatie din interiorul cladirii.

 

”Colegii care doresc sa vina sa lucreze la birou au fost informati de masurile de precautie implementate de administratorii cladirilor in care ne desfasuram activitatea. Totodata, in birourile noastre din Bucuresti si Timisoara, ne-am asigurat ca adoptam toate masurile de igiena sporita. In prezent avem peste 200 de angajati in birourile noastre din Bucuresti si Timisoara. Pentru a ne atinge obiectivele de crestere a business-ului, am continuat procesele de recrutare si in aceasta perioada si nu ne vom opri aici”, a mai adaugat Alexandru Cociorvei.

“In conditiile actuale, intregul proces de inchiriere a fost mai elaborat, necesitand mai multe pregatiri in ceea ce priveste adaptarea efectiva a spatiilor de birouri pentru masurile de distantare sociala. In cazul Connect44, ne bucuram ca am descoperit un parteneriat productiv, in care am avut in vizor in primul rand siguranta angajatilor, cat si solutiile adaptate pentru sustinerea activitatii firmelor care se extind in aceasta perioada”, a declarat Vlad Vela, director general al Vox Property Group, dezvoltatorul si proprietarul proiectului Vox Technology Park din Timisoara.

Vox Technology Park are o suprafata inchiriabila de 26.600 de metri patrati si a fost finalizat in Timisoara urma unei investitii de 30 de milioane de euro. Proiectul ofera facilitati unice la nivel national, precum posibilitatea identificarii biometrice printr-o aplicatie care genereaza o cheie de acces de tip QR code in urma recunoasterii faciale sau a amprentei, dar si avantaje competitive pentru angajati, ca spatii si dusuri pentru biciclisti, food court si sala de fitness, spatii comerciale si de servicii. Proiectul a obtinut si certificarea verde finala BREEAM cu ratingul Excellent si un punctaj total de 86,7%, unul din cele mai mari punctaje obtinute de un proiect imobiliar din Romania.

Vox Property Group are in dezvoltare si proiectului rezidential Vox Vertical Village, amplasat in imediata apropiere a proiectului de birouri. Vox Vertical Village reprezinta primul concept de ”oras pe verticala” dezvoltat pe plan local, urmand a fi livrat pe piata la inceputul anului 2020 in urma unei investitii de 14 milioane de euro. Peste 1.000 de arbori si arbusti vor fi amplasati atat pe terasele private cat si in spatiul comun interior.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...