Noutati :

Concursul SCOATE-TI PRIETENII LA BERE! CURTEA BERARILOR SI OPINIATIMISOAREI.RO FAC CINSTE CU MASA! si-a desemnat primii castigatori

21 octombrie, 2012 - 05:00 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

Doi tineri norocosi isi vor scoate 3 prieteni dragi si vor petrece cateva ore grozave la o bere proaspata langa niste bucate traditionale bine rumenite. Iata castigatorii!

Castigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti. Primul nume extras a fost Florin Ferchiu. Al doilea castigator este Andrei Suceava.

Florin Ferchiu este asteptat marti, 23 octombrie, intre orele 12.00 si 18.00, la Curtea Berarilor Timisoreana, sa se bucure, alaturi de trei prieteni, de gustoasele bucate si de berea proaspata care ii asteapta.

Andrei Suceava este asteptat joi, 25 octombrie, intre orele 12.00 si 18.00, la Curtea Berarilor Timisoreana, sa se bucure, alaturi de trei prieteni, de gustoasele bucate si de berea proaspata care ii asteapta.

Va reamintim, potrivit regulamentului, concursul are 2 premii in fiecare saptamana constand in cate o masa pentru 4 persoane, compusa dintr-o roata de bere si un platou urias cu mici. Bunatatile vor putea fi servite de catre castigatori, insotiti de 3 prieteni, in zilele de marti sau joi, intre orele 12.00 si 18.00, la Curtea Berarilor din Timisoara.

Cei care vor iesi invingatori vor putea sa-si adune 3 prieteni si sa vina la distractie in saptamana  urmatoare, martea sau joia, intre orele 12.00 si 18.00!

Premiul acordat este o roata de bere Timisoreana si un platou doldora de mici savurosi pentru 4 persoane.

Aici gasiti mai multe informatii despre Consursul SCOATE-TI PRIETENII LA BERE! CURTEA BERARILOR SI OPINIATIMISOAREI.RO FAC CINSTE CU MASA! si Regulamentul Concursului!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Serbia nu e în UE, cinste EI, pentru că, de fapt, e de mult -conceptual… Am fost, doi ani la rând, la Belgrad… Anul ăsta, la orele 22.02, în august, am intrat la unicul magazin din centrul vechi, să cumpăr două doze de bere, mergând spre hotel… Am fost absolut fericit să văd cum mi se refuză şi mi se explică faptul că nu se vinde alcool (care se citeşte cu un singur o, nu cum o fac beliţii needucaţi de azi)… după orele 22.00… În fine, n-am văzut un singur om clătinat pe picioare, deşi tot centrul Belgradului e împânzit de terase, berării, etc… Cică îi saltă imediat poliţia şi îi duce la „rest room”, pânâ îşi revin… deşi n-am văzut nici urmă de poliţie – dar am văzut veveriţe, în parcul de la Kalemegdan – nu la Buziaş, de zeci de ani… Apoi, la ei se închide Centrul pe la 11 seara, cu toate terasele, etc – şi aia e zonă de birouri, nu de locuinţe – la noi abia de se deschid urlătorile… Mai de ciu-ciu: n-am întâlnit o groapă în asfalt, de la Vârşeţ la Belgrad… Iar la Belgrad se circulă de vis… e undă verde. Etc.
    Anul ăsta am stat o săptămână acolo – nu ştiu dacă am auzit 3-4 claxoane (oricum, scurte – care au fost) – n-am auzit urlete, n-am văzut câini pe stradă, n-am auzit orbeţi care să pâsăie sau fluiere după fete, pe stradă, n-am văzut evazionişti – la orice budă primeşti bon fiscal… să nu vorbim de case de schimb, magazine…. N-am văzut exibiţionişti de telefoane celulare, de ultimul răcnet .
    Că mi-e de mult scârbă de mitici e una – dar să-mi fie scârbâ de ţărănoii care au acaparat Banatul – e alta. Chiar îmi pare râu. M-am născut aici, stau altundeva, şi mi-e tot mai groază să revin.