Noutati :

Concursul SCOATE-TI PRIETENII LA BERE! CURTEA BERARILOR SI OPINIATIMISOAREI.RO FAC CINSTE CU MASA! si-a desemnat castigatorii

20 ianuarie, 2013 - 06:45 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Doi timisoreni norocosi isi vor scoate cate 3 prieteni dragi si vor petrece cateva ore grozave la o bere proaspata, cu niste bucate traditionale bine rumenite la Curtea Berarilor. Iata castigatorii!

Este vorba despre Popescu Dacian si Lazar Dorin.

Popescu Dacian este asteptat marti, 22 ianuarie, intre orele 12.00 si 18.00, la Curtea Berarilor Timisoreana, sa se bucure, alaturi de trei prieteni, de gustoasele bucate si de berea proaspata care ii asteapta.

Lazar Dorin este asteptat joi, 24 ianuarie, intre orele 12.00 si 18.00, la Curtea Berarilor Timisoreana, sa se bucure, alaturi de trei prieteni, de gustoasele bucate si de berea proaspata care ii asteapta.

Va reamintim, potrivit regulamentului, concursul are 2 premii in fiecare saptamana constand in cate o masa pentru 4 persoane, compusa dintr-o roata de bere si un platou urias cu mici. Bunatatile vor putea fi servite de catre castigatori, insotiti de 3 prieteni, in zilele de marti sau joi, intre orele 12.00 si 18.00, la Curtea Berarilor din Timisoara.

Cei care vor iesi invingatori vor putea sa-si adune 3 prieteni si sa vina la distractie in saptamana urmatoare, martea sau joia, intre orele 12.00 si 18.00!

Premiul acordat este o roata de bere Timisoreana si un platou doldora de mici savurosi pentru 4 persoane.

Aici gasiti mai multe informatii despre Concursul SCOATE-TI PRIETENII LA BERE! CURTEA BERARILOR SI OPINIATIMISOAREI.RO FAC CINSTE CU MASA! si Regulamentul Concursului!

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor