Noutati :

Concursul Schoko Baroque te indulceste pe opiniatimisoarei.ro si-a desemnat castigatorii saptamanii

28 decembrie, 2012 - 04:35 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Trufe de ciocolata, praline care mai de care mai savuroase, ciocolata bio, sticlute de ciocolata cu lichior, orice iti pofteste inima gasesti la Schoko Baroque.

Schoko Baroque, cea mai cocheta ciocolaterie in stil vienez deschisa la Timisoara, ii asteapta pe cei doi castigatori ai saptamanii sa-si ridice premiile!

Acestia au fost desemnati prin tragere la sorti, vineri, 28 decembrie, chiar la ciocolateria de pe strada Proclamatia de la Timisoara nr. 7. Cei doi au raspuns corect la intrebarea saptamanii si s-au inscris in concurs trimitand un mail pe adresa [email protected]

Flavius Trif si Marina Bors pot veni la ciocolaterie unde vor primi, in baza actului de identitate, cate un voucher de 100 de lei cu care isi vor putea alege tot ce le doreste sufletul din multimea de bunatati din ciocolata.

Sub motto-ul: “Ciocolata ne face viciosi, pacatosi, sanatosi si fericiti…”, concursul Schoko Baroque te indulceste pe opiniatimisoarei.ro! continua. Luni, 31 decembrie, vom lansa o noua intrebare a saptamanii care va aduce vineri alti doi castigatori.

www.opiniatimisoarei.ro si Schoko Baroque iti ureaza succes inca de pe acum si te asteapta in cel mai delicios concurs! Mult Noroc!

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor