Noutati :

Concurs de ‘legal drift’, in premiera la Timisoara. Intrecerea va avea loc sambata, in fata stadionului ‘Dan Paltinisanu’

27 octombrie, 2014 - 06:38 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
2
Drift Show Cup Timisoara 2014 va avea loc cu ocazia celei de-a X-a etape a Campionatului Judetean de Automobilism si Karting Timis. Si spectatorii vor putea in masinile de concurs, alaturi de piloti la…Taxi Drift.
 
 Dupa ce in urma cu o luna la Lugoj s-a desfasurat primul concurs de drift din cadrul Campionatul de Automobilism Timis, acum Comisia de Automobilism si Karting (C.A.K.) din cadrul A.C.R.Timis vrea sa repete experienta si la Timisoara.
In data de 1 noiembrie, intre orele 9-17, va avea loc cea de-a X-a etapa a intrecerii automobilistice timisene, sub denumirea de  “Super Rally-Sprint-Kart-Drift Timisoara Gold Cup 2014″.
Competitia se va desfasura pe Aleea FC Ripensia, in parcarea din fata stadionului Dan Paltinisanu si pe langa cele doua manse de rally sprint care se vor efectua pe un traseu de 1,8 km, va mai cuprinde si o sectiune de drift, primul concurs de ‘legal drift’ gazduit in Timisoara.
In cadrul acestei sectiuni se va derula si o repriza de Taxi Drift, in care spectatorii vor putea simti andrenalina caracteristica unui concurs de drift chiar din masina de concurs, cei prezenti fiind invitati sa urce in dreapta pilotilor.
Nici kartingul nu va fi uitat, tinerii piloti din campionatul judetean Timis urmand sa se intreaca in aceeasi locati pe n traseu de 0,4 km.
Festivitatea de premiere a “Super Rally-Sprint-Kart-Drift Timisoara Gold Cup 2014″ va avea loc in  in fata salii “Constantin Jude” in jurul orei 16.
Inscrierile pentru aceasta competitie se pot face pana joi, intre orele 13-15 la Auto Club Rally Timis, strada Intrarea Doinei, nr. 1.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. MULT SUCCES TUTUROR CONCURENTILOR !!!

  2. Nu e primul concurs de drift din Tm. Eu am mai participat la 2. Iar in poze se pot vedea masini care fac burnout adica patineaza rotile din spate ca sa faca fum pe loc nu e drift nu derapeaza controlat.