Noutati :

Concert si teatru, in Piata Unirii din Timisoara, la Ziua Serviciilor Publice. Ce surprize se pun la cale

3 octombrie, 2017 - 10:19 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Piata Unirii isi va schimba infatisarea pentru o zi, cand pe alei se vor inghesui standuri si utilaje, care vor ajuta la demonstratii si momente de teatru, ba chiar si la un concert.

CITESTE SI: Phoenix, Pro Musica, Cargo, Bega Blues Band, Implant pentru Refuz si multe alte trupe in ‘Concert pentru Timisoara’ 

Sambata, angajatii Serviciilor Publice din Timisoara isi serbeaza ziua alaturi de timisoreni.

Sambata, in 7 octombrie, intre orele 10.00 si 15.00, peste 20 de institutii din Timisoara vor fi in Piata Unirii.

Vizitatorii voar avea parte si de spectacole, iar copiilor le-au fost pregatite tot felul de surprize si activitati la standurile institutiilor participante: mini concursuri, demonstratii si materiale promotionale.

 

Iata programul!

10.00 Orchestra Timisoara Big Band
11.00 Discursuri oficialitati, vizitarea standurilor de catre delegatia oficiala
12.00 Piesa de teatru “Doi Purcelusi” – Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin
13.00 Concert Alpha Band

Institutiile care vor participa la eveniment sunt:
Primaria Municipiului Timisoara, S.C. Horticultura S.A, Aquatim S.A., S.C. Retim Ecologic Service S.A., Colterm S.A, S.C. Drumuri Municipale S.A., Regia Autonoma de Transport Timisoara, S.C. Piete S.A, Directia Politia Locala Timisoara, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis, Directia de Asistenta Sociala Comunitara Timisoara, Serviciul de Ambulanta al Judetului Timis, Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Timis, Jandarmeria Romana, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Timis, Directia de Evidenta a Persoanelor Timisoara, Administratia Bazinala de Apa Banat, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Banat” Timis, Teatrul pentru Copii si Tineret Merlin, Inspectoratul Teritorial de Munca Timis, Inspectoratul de Politie al Judetului Timis, Compartimentul Voluntar pentru Situatii de Urgenta, Centrul Regional de Competente si Dezvoltare a Furnizorilor din Sectorul Automotive.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Robule, parcă „pulsiunile culturale în aer liber”, după cum ai explicat chiar tu defrișarea Pieții Libertății, ar fi mai potrivite chiar acolo, unde nu deranjează aproape pe nimeni.