Noutati :

Compania Iulius a primit premiul pentru ‘Cel mai inovator proiect in pietele secundare’, in cadrul Galei Forbes Best Office Buildings 2017

2 martie, 2017 - 04:14 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Compania IULIUS, singurul dezvoltator si operator de proiecte multifunctionale din Romania, care construieste in Timisoara ansamblul Openville, a fost premiata cu distinctia „Cel mai inovator proiect in pietele secundare”, in cadrul Galei Forbes Best Office Buildings. Premiul a fost acordat pentru cladirea UBC 6 din ansamblul Palas Iasi, primul proiect de tip mixed-use din portofoliul IULIUS. Evenimentul, organizat de Revista Forbes Romania, s-a desfasurat marti, 28 februarie 2017, in Bucuresti, fiind dedicat celor mai importante proiecte imobiliare pe segmentul cladirilor de birouri din Romania.

Cladirea UBC 6, cu o suprafata de 9.300 mp inchiriabili, din ansamblul Palas Iasi, a fost inaugurata in vara anului trecut, imobilul fiind special proiectat pentru principalul sau chirias, compania UniCredit Business Integrated Solutions. Datorita design-ului interior inovator si dotarilor tehnice de ultima generatie, constituie unul dintre cele mai moderne si eficiente spatii de lucru din Romania.

Pe segmentul office, compania IULIUS detine, la nivel national, noua cladiri clasa A, cu o suprafata totala inchiriabila de peste 106.000 mp, dezvoltate sub brandul „United Business Center” (UBC). In ultimele 12 luni, suprafata de birouri din portofoliul operational al companiei a crescut cu 42.000 mp, odata cu finalizarea imobilelor UBC 6 si UBC 5 (15.000 mp), din Palas Iasi, si a UBC 2, prima cladire office din ansamblul Openville Timisoara, cu o suprafata de 18.000 mp, inchiriata integral. Tot aici, compania are in dezvoltare o suprafata totala office de aproximativ 130.000 mp, in ceea ce va deveni principalul centru de business din vestul tarii. In aceasta vara, va fi dat in folosinta si cel de-al doilea imobil office din ansamblul Openville, de 13.000 mp. Totodata, in primavara, IULIUS va incepe lucrarile de constructie la trei noi cladiri de birouri integrate in ansamblul mixt din Timisoara, cu o suprafata totala de 73.000 mp, care vor fi livrate pe piata intr-un termen cuprins intre 12 si 18 luni.

In prezent, IULIUS detine sase cladiri UBC in complexul urbanistic Palas Iasi (70.000 mp), doua in proximitatea Iulius Mall Cluj (18.000 mp) si una in ansamblul mixt Openville Timisoara (18.000 mp). Pentru cele noua imobile office, compania are semnate parteneriate cu peste 50 de companii, in sediile carora lucreaza aproximativ 7.800 de angajati. Acestia au la dispozitie o gama extinsa de facilitati: food court, restaurante, cafenele, magazine, spatii verzi, cinema multiplex, centru de fitness, sali de conferinta, servicii medicale si bancare, optiuni pentru relaxare si locuri de parcare. Totodata, pentru persoanele care lucreaza in cladirile de birouri UBC, IULIUS a implementat programul Card Partener, prin care miile de angajati beneficiaza de discount-uri speciale, de pana la 30%, la zeci de magazine si operatori de servicii.

Toate cele noua cladiri sunt proiectate in conformitate cu normele LEED si dispun de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a creste eficienta costurilor la utilitati si confortul chiriasilor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...