Noutati :

Comisiile mixte organizate de Prefectura Timis au incasat amenzi de zeci de mii de lei in urma controalelor

28 septembrie, 2011 - 04:48 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Nu mai putin de 17 societati comerciale au fost amendate in Complexul Studentesc saptamana trecuta. De asemenea, alte 7 firme au fost amendate pentru ca exploateaza balast din locuri pentru care nu au avize.

Mircea Bacala, prefectul judetului Timis, a declarat ca in urma controlului care a fost facut la societatile comerciale care comercializeaza produse fast-food din Complexul Studentesc s-au aplicat amenzi in valoare totala de 55.000 de lei pentru 17 firme din 20 controlate. Pentru 3 dintre acestea s-a dispus si suspendarea activitatii pe o perioada de 3 luni.

Au fost descoperite diferite nereguli, de la nerespectarea reglementarilor sanitar-veterinare, marfa expirata si nerespectarea conditiilor igienico-sanitare. De asemenea, la unele firme nu existau contracte de munca.

Alte amenzi au fost date de inspectori la societatile comerciale care exploateaza balast in judetul Timis, fara sa aiba toate avizele necesare.

„Multi solicita avize pentru exploatatii piscicole, dar de fapt ei exploateaza agregate de mediu. Au fost cazuri in care nu au avut autorizatii de mediu sau licente”, a declarat Mircea Bacala, prefectul judetului Timis.

In acest sens au fost aplicate amenzi in valoare totala de 130.000 de lei la 7 societati comerciale verificate, dintr-un total de 10. De asemenea, a mai fost confiscat 100 de metri cubi de balast.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...