Cod Galben de inundatii pe raul Timis

Hidrologii au emis o avertizare cod galben pentru judetele Caras-Severin si Timis, pentru raul Timis si afluenti. Sunt posibile depasiri ale cotelor de atentie si ar putea aparea viituri rapide, cresteri de debite si inundatii.

CITESTE SI: Lucrari in ritm de melc pe Centura Sud Timisoara. Stadiu de 54,5 la suta

Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor, avertizarea este valabila în intervalul 13.08.2022 ora 15:25 – 13.08.2022 ora 24:00

”Ca urmare a precipitatiilor înregistrate, a celor prognozate si propagarii, se pot produce scurgeri importante pe versanti, torenti, paraie, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri de debite si niveluri cu posibile depasiri ale cotelor de atentie pe raurile mici din bazinele hidrografice: bazin amonte S.H. Sadova si afluenti aval S.H. Sadova – amonte S.H. Lugoj, judetele: Caras-Severin si Timis”, transmite INHGA.

Foto: Arhiva

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...