Noutati :

Clinica mobila pentru sterilizarea cainilor maidanezi ajunsi in casele timisorenilor merge prima data in cartierul Freidorf

2 iulie, 2013 - 01:11 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Incepand de saptamana viitoare, in cartierul Freidorf va functiona o clinica mobila pentru sterilizarea cainilor maidanezi care au ajuns in curtile si in casele timisorenilor. Timisorenii nu vor scoate niciun leu din buzunar pentru a-si steriliza animalele de companie care nu sunt de rasa. Dar asta doar pana in luna septembrie.

Potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara, campania de sterilizare a cainilor care nu sunt de rasa incepe din 8 iulie, in cartierul Freidorf. Danyflor va face toate munca, dar in campanie au fost implicate si 3 cabinete veterinare din zona. Clinica va fi amplasata in fata Liceului Auto si va functiona in fiecare zi a saptamanii, incepand de la ora 9:00.

Timisorenii nu vor plati nici manopera, dar nici materialele, costurile fiind suportate de catre compania de ecarisaj Danyflor.

„Timisorenii nu vor plati nimic. Consumabilele sunt platite de catre Danyflor. In perioada aceasta de tranzitie, pana cand vor intra in vigoare masurile punitive luate de Consiliul Local, accesul la acest serviciu va fi gratuit pentru toti”, ne-a declarat viceprimarul Dan Diaconu.

Va reamintim ca in 14 martie, consilierii locali au adoptat o hotarare de consiliu local pentru gestionarea populatiei canine din oras. Conform acesteia, timisorenii cu animale de companie care nu sunt de rasa sunt obligati sa-si sterilizeze cainii, in caz contrar urmand sa plateasca o amenda. Hotararea intra in vigoare la 6 luni de la data adoptarii, adica dupa luna septembrie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Pe cand si Clinica mobila pentru sterilizarea ciorilor?!!!!Aste ar fi foarte important….

  2. Pe cand cu clinica si pe str .A imbroane la sediul maidanezilor locali?! si acestia trebuiesc strerilizati deoarece daca se inmultesc ,prostia locala nu va mai avea limite !