Noutati :

Circulatie cu restrictii pe pasajul rutier de la iesire din Timisoara spre Sacalaz

13 august, 2019 - 01:45 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Timp de doua zile, pe pasajul rutier aflat la iesire din Timisoara, spre localitatea Sacalaz, se va circula cu restrictii, anunta primaria.

CITESTE SI: Arteziana cu sute de luminite se amenajeaza cu peste 200.000 de euro la Timisoara. A fost lansata licitatia. Sunt asteptate oferte pentru alte doua fantani 

Primaria Timisoara a preluat de la Ministerul Transportului in anul 2017 Drumul National 59A, tronsonul de la km 3+170-la km 4+400, inclusiv pasajul CF. In urma verificarilor in teren s-au constatat defectiuni majore la rosturile de dilatatie care puneau in pericol desfasurarea in conditii de siguranta a circulatiei rutiere, fiind necesara o interventie de urgenta, intr-o prima etapa, pentru remedierea provizorie a defectiunii aparute„, transmite Primaria Timisoara.

Pentru a permite realizarea lucrarilor la rosturile de dilatatie, Comisia de Circulatie din cadrul Primariei Timisoara a aprobat restrictionarea circulatiei pe pasaj, in data de 14 august 2019 si in data de 16 august 2019, de la ora 7 dimineata pana la ora 24.

In etapa a doua se va proceda la inlocuirea definitiva a acestor rosturi cu unele noi, urmand a se comunica perioada in care se vor efectua aceste lucrari.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. podul nu cred ca are 10 ani de la ultima modernizare ….