Noutati :

Chioscurile cu inghetata si gheretele de popcorn din Timisoara le dau batai de cap consilierilor locali! Afla aici unde vor fi amplasate acestea si cum vor arata!

27 septembrie, 2011 - 06:51 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Discutii aprinse in plenul Consiliului Local Timisoara! Motivul? Amplasarea in centrul orasului a gheretelor in care se vand popcorn, flori, inghetata sau carti.

Un proiect de hotarare initiat de executivul primariei scotea din zona centrala gheretele cu popcorn si le muta in alte locatii din oras. Acest amendament a starnit insa discutii aprinse intre consilieri si arhitectul sef al Timisoarei, Ciprian Cadrariu.

De ce sa le mutam in alte locatii?„, a intrebat consilierul Valentin Moldovan.

Cadrariu a raspuns ca sunt improprii. „Avem un astfel de chiosc intre catedrala si Filarmonica. Nu da bine in aceasta zona un astfel de chiosc„, a raspuns Cadrariu.

Moldovan i-a taiat-o insa imediat scurt: „Cine stabileste daca sunt sau nu improprii. Vorbim aici de 5-6 necajiti care de zeci de ani vand popcorn in aceste zone„, a spus acesta, completat de Adrian Pau.

Nu cred ca e vreunul dintre noi care sa nu fi mers la Capitol si sa nu fi luat o punga de popcorn din aceasta locatie. Daca se poate comercializa popcorn pe Aleea Ghirodei se poate si in centrul orasului„, a explicat Pau, care a propus un amendamnet prin care numarul locatiilor sa se mareasca cu 7 locuri noi in zona centrala. Amendamentul lui Adrian Pau a trecut, asa ca cei care vand popcorn in zona centrala pot sta linisititi, nu vor fi scosi din buricul targului.

Chioscuri noi

Cei care vand popcorn sau inghetata, ori flori si carti trebuie insa sa se alinieze standardelor impuse de primarie in ceea ce priveste esteticul noilor chiscuri in care isi vor desfasura comerciantii activitatea. Toate chiscurile si rulotele vor trebui amenajate cu spatiu de depozitare, chiuveta, iar la exterior vor trebui sa aiba sigla firmei vizibila.

Vezi cum vor arata noile chioscuri din oras!

Vezi unde vor fi amplasate noile chioscuriInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...