Celia, Amadeus si Conect-R la Zilele orasului Sannicolau Mare. In program, o expozitie de masini de epoca

TIMIS. Sarbatoare mare la Sannicolau Mare, la sfarsit de saptamana. In perioada 2-4 septembrie au loc Zileie Orasului, iar organizatorii au pregatit o serie de surprize pentru locuitorii zonei si pentru oaspeti.

Astfel, vineri, 2 septembrie, Zilele Orasului sannicolau Mare vor debuta cu un concurs de pescuit pentru copii la balta Buciuman si cu un alt concurs, de tenis de camp, de aceasta data, tot pentru copii, care se va desfasura la strandul termal. Seara, de la ora 20 va avea loc, la teatrul de vara, un spectacol de muzica si danduri populare. Vor urca pe scena solistii Otilia Duma, Dumitru Stoicanescu, Nicoleta Sarbu, Mirela Petrean si Puiu Codreanu.

Sambata, in a doua zi a sarbatorii, de la ora 6 dimineata va avea loc un concurs de pescuit pentru adulti la balta Buciuman, iar de la ora 9 se va deschide expozitia de animale si pasari in piata agroalimentara.

La ora 17 va avea loc deschiderea oficiala a televiziunii locale, STV, la sediul din Piata 1 Mai, nr. 2. Seara vor avea loc, din nou, spectacole, insa de muzica usoara de aceasta data. Astfel, de la ora 20, la teatrul de vara vor urca pe scena formatiile Apocalips, Matura cu Corzi, DJ Sava si Andreea, Amadeus si solistii Celia si Conect-R

Duminica, 4 septembrie, de la ora 11, in centrul orasului, va avea loc o expozitie de masini de epoca, iar de la ora 9, moastele Sfantului Nicolae vor fi prezenta la Liturghia Bisericii Ortodoxe Romane.

Seara, de la ora 20 vor continua spectacolele pe scena teatrului de vara, dar nu inainte de a fi premiate perechile care au implinit 50 de ani de casatorie.

Concerte vor sustine, in ultima zi a sarbatorii, artistii sarbi Nada Ukraden si Miroslav Ilic, dar si formatia instrumentala condusa de Misa Mijatovici.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...