Noutati :

Cele mai bune firme din Timis, premiate la Gala de Excelenta in Afaceri. Vezi TOPUL FIRMELOR pentru anul 2013. FOTO!

17 octombrie, 2014 - 11:21 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: ECONOMIC
1

Aproape 800 de persoane au participat la Gala Excelentei in Afaceri, festivitatea in cadrul careia au fost acordate premii celor mai bune firme din judetul Timis. Camera de Comert, Industrie si Agricultura a organizat un spectacol de exceptie, cel mai important eveniment pentru mediul de afaceri din vestul tarii.

Gala a fost deschisa de un recital fermecator, cuprinzand partituri celebre in interpretarea Corului Operei Romane din Timisoara si de prezentarea sustinuta de TVR Timisoara cu ocazia implinirii a 20 de ani de activitate, dar invitatii au mai avut parte si de alte momente artistice deosebite.

Unul dintre punctele spectaculoase din program a fost prezentarea tortului creat special pentru eveniment, pe fundalul artificiilor si in ropotele de aplauze ale participantilor la ceremonie.

Firmele laurate au fost prezentate de binecunoscuta realizatoare TV Mirela Boureanu-Vaida.

Clasamentul a reunit aproape 6.000 de firme, dintre care 1020 de firme au reusit sa se claseze pe locurile I, II si III in sase domenii de activitate (Cercetare-Dezvotare si High Tech; Industrie; Agricultura, Silvicultura, Pescuit; Constructii; Servicii, Comert si Turism), 198 de grupe (conform codurilor CAEN) si cinci clase de marime (microintreprinderi, intreprinderi mici, intreprinderi mijlocii, intreprinderi mari si intreprinderi foarte mari).

Unitatile de cercetare si invatamant si unitatile de productie care au dovedit un inalt grad de creativitate in domeniul lor de activitate, in baza datelor puse la dispozitie de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), au fost recompensate cu Trofeul Creativitatii.

Premiate au fost si universitatile timisene, in cadrul sectiunii Topul Institutiilor de invatamant Superior, aflat la a sasea editie, consfintind locul pe care acestea le ocupa in elita invatamantului academic.

99 de firme care s-au clasat pe unul dintre primele trei locuri in Top, in ultimii patru ani, au fost recompensate cu Distinctia de Excelenta, iar 63 de firme celor care s-au mentinut pe podium in ultimii sase ani, au fost distinse cu marele premiu ÔÇô Trofeul de Excelenta. In plus au fost acordate premii firmelor care implinesc 20 de ani de activitate.

Vezi AICI Topul Firmelor din judetul Timis 2013!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Mi se pare „interesant” cum a reusit autorul articolului si cu fotograful sa nu faca nici o referire la Presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis in tot acest articol „informativ”. Ha ha ha ha ha. Chiar asa rau a ajuns domnul Cornu Georgica incat nici in fotografiile de grup sa nu poata aparea? Ar fi frumos din partea jurnalistului sa faca un update la „stire” si sa scrie ca intreaga manifestatie a fost patronata de dl. Georgica Cornu, Presedintele … etc. Asta pentru ca stirea sa nu fie trunchiata. ­čÖé