Noutati :

Cele mai bune firme din judet, premiate de CCIAT, la Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis 2016. Opiniatimisoarei.ro, printre laureati

28 octombrie, 2017 - 10:10 AM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. S-au decernat ‘Oscarurile’ excelentei in afaceri la Timisoara, in cadrul unui eveniment traditional de marca organizat de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

Sute de oameni au luat parte, si anul acesta, la Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor 2016, care a premiat cele mai bune firme din judet conform rezultatelor obtinute in 2016.

S-au acordat premii pentru firme din 7 domenii mari de activitate: Cercetare-Dezvoltare si High-Tech, Industrie, Agricultura Silvicultura si Pescuit, Constructii, Servicii, Comert si Turism, iar festivitatea a stat sub semnul premierelor.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis a organizat un spectacol de exceptie la cel mai important eveniment al mediului economic din vestul tarii. Pe rand, laureatii au urcat pe scena pentru a-si primi onorantele distinctii.

Laureatii editiei de anul acesta au fost stabiliti conform unei metodologii ce se aplica la nivel national, clasamentul reunind peste 8.500 de firme care au indeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un total de aproape 29.000 de firme care au depus bilantul contabil pentru exercitiul financiar trecut.

Printre premianti s-a numarat si Opinia Timisoarei. Firma care editeaza site-ul nostru de stiri, Ripensis Media Trust, a luat Locul I la profit in 2016 in judetul Timis la categoria Servicii – Mass Media

Sub acelasi semn al premierelor, CCIA Timis a acordat si premii speciale, pentru realizari de exceptie si mai multe firme din Timis au primit Trofee de Excelenta in Afaceri.

Aflat la cea de-a treia editie, Trofeul de Excelenta pentru Cultura a fost atribuit Teatrului National „Mihai Eminescu” Timisoara, „un teatru emergent, profund racordat la public si asumat in spatiul civic si social al orasului”.

Iar in premiera in istoria CCIAT, anul acesta, s-a acordat si Trofeul de Excelenta pentru Sport. Acesta a fost acordat Clubului de Rugby TIMISOARA SARACENS.

Un alt premiu special, „Stafeta generatiilor – Cheia succesului”, a fost inmanat unei binecunoscute firme care aniverseaza 25 de ani de existenta pe piata timiseana, timp in care a creat cateva branduri de mare succes.

Premiile au fost inmanate de conducerea CCIAT, oficiali ai administratiei publice locale si regionale, reprezentanti ai corpului diplomatic, personalitati ale mediului universitar, oameni de arta si cultura.

Topul Firmelor reuneste anual peste 800 de participanti, reprezentanti de marca ai mediului de afaceri, administratia publica, institutii si servicii deconcentrate din teritoriu, magistrati, oficiali ai misiunilor diplomatice in Romania, universitati, institutii de cultura, asociatii de afaceri, camere de comert din tara si strainatate, colaboratori si parteneri ai CCIA Timis.

Participantii la Topul Firmelor din Judetul Timis s-au bucurat si de momente artistice de exceptie. Invitatul special in concert extraordinar a fost Mircea Baniciu, alaturi de trupa Pasarea Colibri. Au mai fost intermezzo-uri oferite de Corul Operei Romane Timisoara, Clubul de dans sportiv Magnum si Madalin Luca, un ‘altfel’ de naist.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...