Noutati :

Cel mai mare si mai securizat Depozit de Arhiva din vestul tarii se inaugureaza la Timisoara. Un tanar de 24 de ani, pariu de peste 1 milion de euro

25 martie, 2019 - 12:23 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Cel mai mare Depozit de Arhiva din regiunea de vest a tarii va fi inaugurat la Timisoara in 1 iunie. Contractul a fost deja semnat de compania AConnect.

Depozitul respecta cele mai ridicate standarde de siguranta si operare, avand o capacitate de depozitare de +800.000.000 de documente. Acesta va fi gestionat de un software dezvoltat de AConnect care va permite gasirea oricarui act in mai putin de 2 minute.

In depozit, pe o suprafata de 400 mp, vor fi construite birouri si zone de lucru pentru prelucrarea arhivistica, pentru arhivarea electronica sau distrugerea securizata a documentelor. Vor fi camere de studiu si locuri de relaxare pentru angajati.

Proiectul a fost gandit si construit de la zero pentru a asigura in totalitate un circuit eficient de lucru si pentru nevoile si confortul angajatilor.

Echipa de vanzari a anuntat deja ca se va concentra pe relatia cu multinationalele prezente in zona de vest a tarii, dar si pe companiile mici si medii sau chiar institutiile publice.

Vom fi cel mai mare operator din zona de vest, iar prin profesionalismul cu care vom trata fiecare proiect ne dorim sa ajungem furnizorul principal de servicii de management al documentelor al tuturor companiilor care isi doresc siguranta, respect, profesionalism si calitate. Investitia proiectului se ridica la peste 1 milion de euro fiind cea mai mare din zona de vest in acest domeniu. Vom oferi in primul an peste 100 de locuri de munca si ne dorim sa fim implicati in activitati si proiecte locale. Ne bazam strategia si activitatea pe responsabilitatea sociala si respectul fata de companiile clientilor nostri si fata de institutiile publice„, a declarat directorul general Gabriel Baba, omul de afaceri de doar 24 de ani care a pus bazele ambitiosului proiect ce va degreva companiile si institutiile de un volum urias de documente a caror gestiune este complicata si costisitoare.

AConnect este o companie cu capital integral romanesc si a fost fondata in 2018. Compania este specializata in managementul documentelor, solutii software si securitate informatica.

In anul 2019 Gabriel Baba a fost nominalizat de Telekom Romania in programul #SmartPeople “tineri pentru viitorul tarii” iar in ultimii ani co fondatotul Ionut Budisteanu a fost premiat atat de insusi presedintele Romaniei intr-un eveniment la Parlamentul Romaniei cat si de Guvernul Romaniei care a organizat ceremonia de inmanare a pasapoartelor diplomatice noilor ambasadori ai turismului romanesc. Datorita eforturilor depuse promovarii valorilor stiintifice si autentice ale Romaniei, tanarul Ionut Budisteanu alaturi de Simona Halep, Horia Tecau, Alexandru Tomescu si Mihai Covaliu a fost premiat ai a primit acest titlu oficial.

Toate detaliile legate de noul serviciu securizat de depozitare si arhivare documente le gasiti AICI!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Bravo! Asemenea tineri ne dau încredere ca avem un viitor. Toata stima si admiratia pentru voi si ceea ce ati realizat. Succes.