Cei mai frumosi boboci de la Liceul Pedagogic Carmen Sylva Timisoara, CLASA I D, se prezinta!

Opiniatimisoarei.ro ti-i prezinta pe cei mai frumosi boboci de clasa I din Timisoara! Iata-i acum pe cei din CLASA I D de la Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” Timisoara! Invatator: DANIELA DANCIA


Ardelean Vlad, Balan Larisa, Batateanu Tudor, Bega Vanessa, Bordos Bianca, Chiarotto Samira, Cluci Raluca, Corui Alexandru, Costa Andrei, Cretu Bianca, Dumescu Bogdan, Farau David, Faur Andreea, Felecan Alexandra, Georgiu Adrian, Husariu Andrei, Margan Alexandra, Mirea Julia, Olar Vlad, Panturu Matei, Pisica Mario, Sipetian Alexandra, Sorban Andrei, Surugiu Alessia, Tapus Alin, Vesi Raul

Da click mai jos ca sa vezi poze cu fiecare dintre bobocii din clasa I D de la Liceul Pedagogic Carmen Sylva din Timisoara!

Ramai in continuare pe www.opiniatimisoarei.ro! Vom reveni cu fotografii si de la alte scoli din Timisoara de unde ii vei cunoaste pe bobocii din acest an!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...