Cei mai frumosi boboci de la Scoala Generala Nr. 16 Timisoara, CLASA I D, se prezinta!

Opiniatimisoarei.ro ti-i prezinta pe cei mai frumosi boboci de clasa I din Timisoara! Iata-i acum pe cei din CLASA I D  de la Scoala Generala Nr. 16 Timisoara! Invatator: ALINA OBERESTERESCU


Arimia Razvan Alexandru, Barzuca Radu Diana Elisa, Boanta Tania Maria, Chirila Mario, Ciobanasu Andrei, Cszosz Carla Miruna, Dimitriu Bumb Diandra Cristina, Fanouridis Ioannis, Fota Alexandru Iulian, Giurca Tania Daniela, Gulmen Nadire, Hinoveanu George, Joukar Nadia, Laiu Paul, Lazeti Dorothea Ioana, Manea Ioana Adelina, Mihoc Fia Petra, Pintea Miruna Bianca, Popa Riana Andreea, Popescu Sonia Beatrice, Rau Natalia Paula, Schiopu Eleonora Maria, Schiopu Serena Ana, Sisu Anca Maria, Topai Ioana, Verendeanu Petru Laurentiu, Zaharia David Luca

Da click mai jos ca sa vezi poze cu fiecare dintre bobocii din clasa I D  Scoala Generala Nr. 16 Timisoara!

Ramai in continuare pe www.opiniatimisoarei.ro! Vom reveni cu fotografii si de la alte scoli din Timisoara de unde ii vei cunoaste pe bobocii din acest an!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Naun spune:

    Si dragul meu, ca sa imi miaefnst si eu rautatea intai invata sa scrii si apoi comenteaza de restul e fondul de ten nu fonul de ten .Si este minunat prin faptul ca fata aceasta depunde efort in realizarea articolelor si ca isi pierde mult timp stand la repetitii! Si probabil pentru tine sa realizezi un articol e un lucru de nimic, dar este depus si acolo un minim de efort! Si dezbracadu-ne de caracter se vede DE LA O POSTA ca ai ceva impotriva Anei, dupa cum te-ai adresat!

  2. Tuncer spune:

    depechemod / salut, stilul tau a ajuns sa fie roisnoecibcl, de la primele cadre stii despre cine e vb. esti depeche mode-ul filmarilor de nunta. ma bucur ca am vazut clipurile tale, deja ma plicitisisem de stilul slow plin de sharfuri.bafta maxima.