Cei mai frumosi boboci de la Colegiul National Banatean Timisoara, CLASA I E, se prezinta!

Opiniatimisoarei.ro ti-i prezinta pe cei mai frumosi boboci de clasa I din Timisoara! Iata-i acum pe cei din CLASA I E  de la Colegiul National Banatean Timisoara! Invatator: LUCIA MARIA BUCUR


Balan Ana-Maria, Balasa Denis Alin, Barac David, Bucuci Vlad, Bugnar Andreea, Bumbes Vlad, Burlacu Bianca, Crisan Denis, Dupta Andrada, Filip Miriam, Hopide Rares, Lacau Alin, Matusoiu Noris, Mociar Andrei, Patcas Andrei, Peteanu Nicolici Iovana, Petrulescu Maria, Plavat Fabian, Popovici Ioana Paula, Sava Maria, Savic Stefan Antonio, Tataru Patricia, Tirchi Cezara, Uibar Robert, Ursache Denis, Vinter Abel

Da click mai jos ca sa vezi poze cu fiecare dintre bobocii din clasa I E Colegiul National Banatean Timisoara!

Ramai in continuare pe www.opiniatimisoarei.ro! Vom reveni cu fotografii si de la alte scoli din Timisoara de unde ii vei cunoaste pe bobocii din acest an!

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. Pancho spune:

    AD_MOMENTS / Daca tot am pus comentarii, nu pot sa nu pun si aici mai ales ca imi place midloea . Felicitari pentru tot ce am vazut aici, cred ca este sursa de insiratie pentru multi din domeniu, cel putin eu asa cred Pentru noi sunteti, nu are rost sa ascundem.