Noutati :

Cei mai frumosi boboci de la Colegiul National Banatean Timisoara, CLASA I B, se prezinta!

21 septembrie, 2012 - 03:36 PM
Autor: Anonim      
2

Opiniatimisoarei.ro ti-i prezinta pe cei mai frumosi boboci de clasa I din Timisoara! Iata-i acum pe cei din CLASA I B de la Colegiul National Banatean Timisoara! Invatator:  DORICA MOTOC


Adamescu Sonia Patricia, Arsinoaia Ioan Alexandru, Bahrin Mircea Alexandru, Butnaru Lucas Patrick, Ciupa Mara Karina, Crisciu Laura, David Daria Cristina, Dinulescu David, Domide Donia Daiana, Duma-Feigl Mara Daria, Feti Caius Deian, Filip Alina Alexandra, Florea Irina Ioana, Jurchescu Fabian Laurentiu, Latcu Sandra Cristina, Matu Dragos Gabriel, Miculescu Allan-Casian, Musat Lorena Amira, Nemes Alma Cristina, Olariu Alexandru Florin, Pateanu Daria Stefania, Pistritu Alesia, Rad Roxana, Saceanu Darius Valentin, Vlad Raul

Da click mai jos ca sa vezi poze cu fiecare dintre bobocii din clasa I B Colegiul National Banatean Timisoara!

Ramai in continuare pe www.opiniatimisoarei.ro! Vom reveni cu fotografii si de la alte scoli din Timisoara de unde ii vei cunoaste pe bobocii din acest an!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Impresionant si induiostor cat de fericiti sunt copiii si implicit frumosi, in prima lor zi de scoala din viata. Ar trebui si dascalii lor si toti cei care influenteaza evolutia lor sa nu strice si denatureze ceea ce este dat cu atat darnicie de la natua. Sunt puri, inocenti veseli si fericiti. Doamne nu lasa adultii sa strice sa denatureze ceea ce Tu ai creat prin insasi mana lor!

  2. aceasta doamna invatatoare nu este decat o barfitoare si umileste ingrozitor copii ce nu cotizeaza.umileste copii ce nu au o situatie materiala buna care sa ii satisfaca dumneaei pretentiile absurde.