Noutati :

Cei mai buni elevi din Timisoara, premiati la Gala Excelentei

23 noiembrie, 2018 - 03:23 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Galei Excelentei Timisorene este un eveniment traditional anual, dedicat timisorenilor care s-au evidentiat prin rezultate deosebite in diferite domenii de activitate, fiind organizata de Primaria Municipiului Timisoara si finantat de Consiliul Local Timisoara.

Editia din acest an a Galei Excelentei Timisorene sta sub semnul Centenarului Marii Uniri.

Joi, 29 noiembrie 2018, la ora 17.00 in Sala de Cenaclu a Filialei Timisoara a Uniunii Scriitorilor din Romania, vor fi premiate operele literare pentru anul editorial 2017.

Luni, 3 decembrie 2018, de la ora 11.00, in Sala Capitol a Filarmonicii ,, Banatul’’ din Timisoara vor fi acordate premii literare si diplome pentru elevii claselor V-XII, care au obtinut media 10 la invatatura in anul scolar 2017-2018.

Marti, 4 decembrie, de la ora 17.00, intr-un cadru festiv, in Sala Capitol a Filarmonicii „Banatul’” din Timisoara vor fi decernate diplome si premii elevilor merituosi care au obtinut nota 10 la examenul de Bacalaureat, olimpicilor internationali si profesorilor lor coordonatori, precum si artistilor timisoreni. Momente artistice de exceptie, sub genericul ,,Gala Excelentei in anul Centenarului’’ , vor fi oferite de Filarmonica ,,Banatul’’, Opera Nationala Romana Timisoara si elevii Colegiului National de Arta „Ion Vidu” Timisoara. Intrarea este gratuita, iar biletele sunt disponibile la caseria Filarmonicii ,,Banatul’’.

Finalul Galei Excelentei va avea loc in data de 11 decembrie la ora 19.00, in Amfiteatrul Alexandru Rogojan al Universitatii Politehnica, bd. V. Parvan nr. 2, corp D, unde vor fi premiati studenti si tineri cercetatori din mediul universitar timisorean, care s-au remarcat pe parcursul anului 2018 prin rezultate exceptionale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Puteau fi premiati si OLIMPICII care au ajuns la OLIMPIADA NATIONALA, ca v-au reprezentat judetul prin munca …..sunt copii care au fost la 2 nationale (olimpiada, respectiv concurs national) …..cunosc copii care chiar NU meritau 10 pe linie ….Romania ….

    • Olimpicii nationali au fost premiati in luna mai (loc 1,2,3 si mentiune MEN)