Noutati :

Ce masini de marfa au voie sa fie parcate printre blocuri, la Timisoara, fara ca proprietarii sa primeasca amenzi?

27 august, 2015 - 07:34 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Consilierii locali au modificat in sedinta de joi specificatiile tehnice ale masinilor de marfa sau de transport persoane care se pot parca on parcarile dintre blocuri fara sa fie amendate.

Astfel, daca initial consilierii au votat, in luna iulie, ca se interzice stationarea voluntara a vehiculelor cu o masa totala maxima autorizata mai mare de 1,9 t pentru transportul de marfa si a vehiculelor care au mai mult de 9 locuri pe scaune pentru transportul de persoane pe drumurile publice si terenurile apartinand domeniului public sau privat ale municipiului Timisoara, iata ca acum s-a revenit asupra hotararii.

Hotararea consilierilor locali care intra acum in vigoare arata ca ”se interzice stationarea voluntara a vehiculelor cu o masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 t pe drumurile publice si terenurile apartinand domeniului public sau privat ale municipiului Timisoara. Se interzice stationarea voluntara a vehiculelor care au o lungime mai mare de 5 metri in parcarile special amenajate, cu exceptia parcarilor amenajate in lungul drumului si a benzilor de stationare„.

Recent, politistii locali au dat o sumedenie de amenzi soferulor care nu au respectat hotararea consilierilor locali.

Iata locurile unde soferii acestor masini de marfa ori microbuze au voie sa parcheze: str. Garii nr. 6-7, str. Iuliu Maniu nr. 54, Ioan Slavici nr. 75, Calea Dorobantilor nr. 59, CFR Timisoara Est nr. 5A, Bulevardul Eroilor de la Tisa nr. 63, str. Ion Heliade Radulescu nr. 1, str. Garii nr. 1, str. Strandului, vizavi de imobilul cu nr. 6.

Cei care nu respecta prevederile noii Hotarari risca sanctiuni de la 1.000 la 2.500 lei.

CITESTE SI: Afara cu microbuzele si masinile de transport marfa de pe parcarile dintre blocuri!

CITESTE SI: I-au prins pe soferi, i-au ‘ars’! A curs cu amenzi pentru microbuzele si masinile de marfa gasite in parcarile dintre blocuri la Timisoara!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Masinile de transport marfa si microbuzele oare nu platesc taxa sa circule pe drumurile publice, asta inseamna discriminare din partea oamenilor cu nisip in cap, Primaria este plina de asemenea indivizi mai ales ca aveti un primar sic si putin dus cu pluta!