Noutati :

CE INSEAMNA SA LUCREZI INTR-UN ‘GREAT WORKPLACE’?

1 martie, 2022 - 12:55 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ECONOMIC
0

Companiile de astazi au inteles ca trebuie sa ofere beneficii angajatilor lor si un mediu in care se pot dezvolta, dincolo de salariul lunar. Pe masura ce ne-am obisnuit cu pandemia si echipele au inceput sa lucreze de acasa, a devenit tot mai clar ca si ca locul de munca ar trebui sa se simta mai mult ca acasa si sa prezinte calitatile unui job cu adevarat grozav.

Dar cum este sa lucrezi in “Great Workplace”?

Nu este doar un adjectiv, este un titlu acordat companiei Tech Mahindra. In orice companie globala, cultura este provocatoare, deoarece toate echipele se vor alinia la o anumita viziune asupra afacerii si asupra lumii, dar vor beneficia, in acelasi timp, si de cultura proprie a companiei.

La Tech Mahindra predomina o cultura a schimbarii pozitive, se sarbatoreste fiecare moment si angajatii sunt incurajati sa se dezvolte, sa viseze, sa faca lucruri si sa devina mai buni. Traind cultura Tech Mahindra, atat ca indivizi, cat si ca echipa, ne stabilim si promovam prezenta ca un brand global, inovator si grijuliu. Cultura noastra ne indeamna sa devenim o Companie cu Scop, prin asumarea responsabilitatii personale si prin adoptarea sustenabilitatii ca mod de viata.

Cultura Tech Mahindra este mostenita din scopul sau principal si valorile care conduc Grupul Mahindra in ansamblu. Ramane puternic inradacinata in cultura de afaceri si cea sociala pe care cele trei principii Mahindra Rise – sa nu accepte limite, gandirea alternativa si inducerea de schimbari pozitive – le insufla in fiecare membru al familiei Mahindra.

De asemenea, compania se asigura ca telul si valorile sale de baza fac parte din rutina zilnica si pentru a le cita:

Scopul principal:

Am transformat dorinta innascuta a umanitatii de a se dezvolta in scopul nostru motor: vom provoca gandirea conventionala si vom folosi in mod inovator toate resursele noastre pentru a genera schimbari pozitive in viata partilor interesate si a comunitatilor noastre din intreaga lume, pentru a le permite sa se dezvolte. Scopul nostru este motivul pentru care existam si motivul pentru care venim la munca in fiecare zi, dandu-ne vietii un sens si motivandu-ne sa ne indeplinim promisiunea.

Valorile de baza:
Cultura noastra se bazeaza pe un set de valori de baza care ne ghideaza actiunile, atat personale, cat si corporative. Valorile noastre de baza – buna cetatenie corporativa, profesionalism, focus pe calitate, clientul in primul rand si demnitatea individului – ii inspira pe asociatii nostri sa ne atinga scopul principal.

Mai exact, ca angajat al Tech Mahindra:
• Vei deveni un bun cetatean corporativ profesionist
• Vei fi un membru al echipei de calitate
• Demnitatea individuala va fi apreciata si respectata
• Vei invata abilitati pentru viata
• Vei deveni individ responsabil din punct de vedere social
• Te vei ridica pentru a sustine si pentru bine
• Viata ta profesionala va fi mai echilibrata prin starea de bine
• Vei sarbatori in familie fiecare etapa
• Te vei conecta cu lideri si vei primi ajutor pentru a deveni un lider si tu
• Vei fi imputernicit sa inveti, sa cresti si sa inovezi

Intr-un astfel de mediu, un loc de munca grozav inseamna mult mai mult decat un premiu acordat companiei. Este o garantie a diversitatii si incluziunii, o garantie a unui tratament echitabil si a imputernicirii, o garantie a recunoasterii si dezvoltarii.

Nu ne-ar placea tuturor sa lucram intr-un loc ca acesta?
Vizitati techmahindra.com pentru a afla mai multe despre cultura globala a companiei.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...