Noutati :

CCIAT ofera noi cursuri gratuite pentru persoanele defavorizate

10 iulie, 2015 - 02:43 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: ECONOMIC
0

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener coordonator al Proiectului ”CASE – Competente Antreprenoriale Sociale”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 lanseaza o serie de cursuri gratuite de formare profesionala care se adreseaza persoanelor expuse riscului de excluziune sociala, in scopul integrarii sau reintegrarii acestora pe piata muncii.
cursuri someri
Cursurile se desfasoara la Centrul Regional de Afacerial al CCIAT din Timisoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, dupa urmatorul program:

* Curs de intreprindere sociala – 13-24 iulie 2015;
* Curs de competente antreprenoriale – 10-21 august 2015;
* Curs manager de inovare – 7-18 septembrie 2015;
* Curs de competente IT – 14-24 septembrie 2015.

Se pot inscrie persoane din grupurile vulnerabile din mediul urban si rural din Regiunea Vest: familii cu mai mult de 2 copii, familii monoparentale, femei in situatii de risc, persoane care au parasit timpuriu scoala, persoane care locuiesc in comunitati izolate, persoane care traiesc din venitul minim garantat, persoane cu dizabilitati, persoane de etnie roma  – in urma participarii la actiunile gratuite de consiliere.

Totodata, potentialii candidati vor beneficia de informare privind oportunitatile de dezvoltare antreprenoriala prin cele 3 structuri ale economiei sociale (SES-uri) infiintate in cadrul proiectului si gestionate de CCIAT: Centru de productie materiale publicitare – TIP COMPETECH, S.C. Centrul de kinetoterapie si masaj Banat SRL si  S.C. Pro Banatica Events SRL.

Cursurile sunt acreditate de ANC – Autoritatea Nationala pentru Calificari iar certificatele obtinute la absolvire au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

Reamintim ca proiectul are ca obiectiv general imbunatatirea accesului persoanelor din grupurile vulnerabile la piata muncii din Regiunile Vest si Sud-Est si este derulat de CCIAT in parteneriat cu S.C. GAPA SRL, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Vrancea – parteneri nationali si Associazione Gruppo Euroconsult Italia – partener transnational.

Persoanele interesate sa participe la aceste cursuri sunt invitate la sediul CCIAT din Piata Victoriei nr.3, etaj 1, cam. 12 sau pot obtine informatii la tel. 0721784445, 0256-490771, Catalina CULDA – consilier orientare privind cariera. Termen de inscriere: vineri, 10 iulie 2015, in limita celor 15 locuri disponibilelor /curs.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...