Noutati :

CCIA Timis reincepe activitatea de organizare a manifestarilor expozitionale

10 iunie, 2020 - 11:12 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş se pregătește să reînceapă activitatea de târguri și expoziții.

Astfel, prima manifestare care se organizează este Salonul Industriei Ușoare – ediție de vară, care va avea loc în perioada 17 – 21 iunie 2020, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bdul Eroilor de la Tisa nr.22.

Și-au anunțat participarea companii din întreaga țară, în special producători, care vor expune spre vânzare o gamă largă de articole de sezon: îmbrăcăminte, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie și accesorii, produse cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri etc. – la preţuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.

Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT este pregătit să întâmpine vizitatorii cu dulciuri de casă, mezeluri, produse apicole, articole de artizanat.

Amplasarea expozanților și accesul publicului se va face cu respectarea regulilor de protecție și distanțare socială.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

***

Informații suplimentare la tel. 0741700153, e-mail: [email protected], Aurora Culea – organizator expo.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...