Noutati :

CCIA Timis organizeaza un eveniment economic on-line Romania-Franta

10 iunie, 2022 - 09:36 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Ambasada României în Republica Franceză, Biroul de Promovare Comercial-Economică Paris și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează un eveniment economic virtual, sub genericul:

 România – Franța: Provocări de investiții și oportunități de afaceri

Evenimentul este destinat prezentării relațiilor economice bilaterale și climatului de business favorabil oferit de Franța – una din cele mai puternice economii ale Uniunii Europene și o destinație atractivă pentru investiții.

Se vor oferi informatii economice despre Franța, polii de competitivitate, domeniile cheie pentru investiții, despre a face afaceri în Franța, aspecte inter-culturale, calendarul de târguri și expoziții.

De asemenea, vor fi prezentate poveștile unor antreprenori români care au construit afaceri de succes în Franța.

Compania DocProcess va fi reprezentată de Patrice Vidal, Senior Vice President Sales & Marketing Western Europe și de Daniela Apolozan, Director General DocProcess România.

AICI puteti consulta programul complet al webinarului.

Webinarul va avea loc pe platforma Zoom a CCIAT.

Înregistrarea se face completând formularul on-line disponibil pe site-ul CCIAT:

https://cciat.ro/formular/index.php?cdx=rn28#!

Link-ul de conectare la eveniment va fi transmis dupa primirea confirmării.

Participarea este gratuită.

Termen limită de înscriere: 17 iunie.

***

Informații suplimentare la tel. 0722 503138, e-mail: [email protected], Rodica Olinic – consilier Relații Publice.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...