Noutati :

CCIA Timis organizeaza noi serii de cursuri! In ce domenii te poti specializa?

13 ianuarie, 2017 - 02:50 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. In ultima parte a lunii ianuarie si la inceputul lunii februarie, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala, organizeaza noi serii de cursuri privind achizitiile publice.

Curs expert achizitii publice (Cod COR 214946), 25 ianuarie – 9 februarie 2017

Cursul este unul de specializare, elaborat pentru a ajuta participantii sa lanseze cu succes o politica de achizitii publice.

Cursul este acreditat de Autoritatea Nationala pentru Calificari iar diplomele au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei.

Curs de instruire Legea 98/2016 si normele de aplicare, 13 februarie – 17 februarie 2017

Acest curs vine in sprijinul celor care deja lucreaza in domeniul achizitiilor publice, dar care doresc sa se instruiasca din punct de vedere al ultimelor modificari legislative privind achizitiile publice. Fiecare sesiune teoretica este urmata de aplicatii practice.

La absolvirea cursului, participantii obtin un certificat de participare emis de CCIA Timis.

Curs UTILIZARE SEAP, 20 februarie – 24 februarie 2017

Prin participarea la acest curs,  se vor deprinde abilitati in utilizarea mijloacelor electronice pentru aplicarea procedurilor de atribuire si pentru realizarea achizitiilor directe.

La absolvirea cursului, participantii obtin un certificat de participare emis de CCIA Timis.

Cu un puternic caracter interactiv, cele trei cursuri se adreseaza atat autoritatilor contractante cat si celor care doresc sa participe la licitatii publice, in calitate de ofertanti.

Formator: Daniela GOIA, expert achizitii publice.

Cursurile se desfasoara la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr 22.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...