Noutati :

CCIA Timis lanseaza o noua serie a cursului de contabil

29 martie, 2018 - 01:18 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis prin Directia Formare si Perfectionare Profesionala pregateste o noua serie a cursului de CONTABIL cu aplicatii practice in Programul SAGA.

Perioada de desfasurare a cursului este 2 aprilie – 2 mai 2018, de luni pana vineri, intre orele 16.30-19.30. Locul de desfasurare este Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22. Taxa de participare este de 1.000 lei.

Lector: Monica OCNEAN

Cursul are caracter intensiv si pregateste participantii pentru evidenta contabila primara, cu aplicatii in programul SAGA.
Este un curs practic si util, cu aplicabilitate imediata care trateaza prima etapa a demersului contabil: intocmirea corecta a documentelor contabile.
Programa de contabilitate are doua module care se intrepatrund: contabilitate primara si contabilitate asistata pe calculator.
Cursul se adreseaza atat absolventilor de studii superioare, precum si celor cu studii medii care doresc sa se califice sau sa-si perfectioneze cunostintele in domeniu.

Structura cursului:
– Notiuni introductive;
– intocmirea, corectarea, arhivarea si reconstituirea documentelor primare;
– Inventarierea patrimoniului;
– Contul;
– inregistrarea operatiunilor economico-financiare;
– intocmirea balantei de verficare si a situatiilor financiare;
– Monografie contabila.

Partea practica care consta in intocmirea documentelor primare, inregistrarea in contabilitate a operatiunilor economico-financiare si obtinerea balantei de verificare se face utilizand aplicatiile informatice.

IMPORTANT!

Cursul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (A.N.C.) iar certificatele obtinute la absolvire au recunoastere nationala si sunt emise de Ministerul Muncii si de Ministerul Educatiei. Certificatele impreuna cu suplimentele descriptive in care se mentioneaza competentele dobândite au regim de acte de studii, fiind recunoscute oficial pe piata muncii din România, conform O.G. nr. 129/2000. La cerere, certificatele pot dobândi recunoastere internationala.

Conform Codului Fiscal Art. 21, alin. 2, lit. H, costul cursurilor autorizate de Autoritatea Nationala pentru Calificari se deduce integral din impozitul pe profit sau venit.

Certificatele se elibereaza in maximum 30 de zile de la absolvirea cursului.

Membrii CCIAT beneficiaza de 10% reducere din costul cursurilor, conform Ghidului Serviciilor.

Informatii si inscrieri la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22, cam.110, sau la tel. 0256/219 172, 0720/ 444 120, e-mail: [email protected], Milena Muresan – coordonator curs.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...