CCIA Timis invita agricultorii timiseni la Novi Sad, la Targul International de Agricultura

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis organizeaza in zilele de 11-12 mai 2019 o misiune economica in Serbia, la Novi Sad si Belgrad. La Novi Sad, agricultorii timiseni vor vizita cea de-a 86-a editie a Targului International de Agricultura, cel mai important targ de profil din Serbia si unul dintre cele mai mari din Europa.

Organizata de peste doua decenii de CCIA Timis, misiunea economica de vizitare a Targului International de Agricultura Novi Sad si-a dovedit de fiecare data utilitatea si eficienta prin numeroasele contacte directe cu expozantii pe care le-au avut firmele participante.

Evenimentul expozitional reuneste cele mai mari firme care isi prezinta produsele si serviciile in domeniul productiei agricole, zootehniei, industriei alimentare si bauturilor, masinilor agricole, echipamentelor din industria alimentara, substantelor chimice si de protectie, alimentelor ecologice, precum si al altor produse si servicii din sectorul agro-business.

Costul participarii este: 550 lei/pers. pentru firmele membre CCIAT si 550 lei + TVA/pers. pentru firmele non-membre si include:
– Transport cu autocar pe ruta Timisoara-Novi Sad-Belgrad-Timisoara;
– Vizitarea Targului International de Agricultura Novi Sad;
– Cazare 1 (una) noapte cu mic dejun inclus la Hotel Moskva**** din Belgrad;
– Asistenta din partea CCIAT pe durata deplasarii.

***

Informatii suplimentare si inscrieri de participare la tel. 0372 185 230, e-mail: [email protected], Larisa Chiu – referent specialitate DRE.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.