Noutati :

CCIA Timis, in sprijinul drepturilor, demnitatii si bunastarii persoanelor cu dizabilitati

13 iulie, 2022 - 09:56 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș se implică direct, activ și financiar în activitățile de responsabilitate socială, pentru o dezvoltare durabilă și sustenabilă a societății timișene.

Astfel, timp de o săptămână, CCIAT a pus la dispoziția Asociației pentru Capacitarea Abilităților Speciale întreg spațiul Centrului Regional de Afaceri pentru organizarea ediției 2022 a “Ateliere fără bariere”.

Conceput pentru copiii și tinerii cu dizabilități, evenimentul este destinat părinților copiilor cu nevoi speciale, copiilor cu nevoi speciale, voluntarilor și oricărei persoane doritoare să descopere și să exploreze lumea continentelor planetei și să pornească într-o nouă aventură a jocului, prieteniei, acceptării și speranței.

Zilnic, până vineri, 15 iulie a.c., între orele 10-14, sălile CRAFT găzduiesc o serie de ateliere tematice, la alegerea și preferința copiilor.

Evenimentul este cu intrare liberă.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...