Noutati :

Cauti un loc de munca? Iata lista posturilor din Timis valabile pana in perioada 26 aprilie-1 mai 2012!

26 aprilie, 2012 - 02:50 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Persoanele care isi cauta o slujba in Timis au disponibile peste 300 de locuri de munca in perioada 26 aprilie-1 mai. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis a publicat lista posturilor vacante!

Timisenii care se afla in cautarea unei slujbe pot afla care sunt posturile disponibile la sediul AJOFM. Saptamanal, Agentia publica lista locurilor de munca libere, iar cei care sunt interesati pot afla daca meseria in care sunt calificati este cautata in judetul Timis.

In ultimele saptamani, numarul posturilor vacante a fost tot mai mare, dar incepe sa se stabilizeze in jurul a 300-500 de locuri de munca. In perioada urmatoare sunt disponibile 327 de slujbe. Cel mai cautat post este cel de confectioner imbracare volane in piele – cu 30 de locuri de munca vacante in Timis, dupa ce mai multe saptamani au fost cautate aproape 100 de persoane pentru slujba de operator confectioner industrial imbracaminte din tesaturi, tricotaje, materiale sintetice.

Pe lista publicata de AJOFM apar si locuri de munca disponibile pentru persoanele care au studii superioare: administrator financiar (patrimoniu), inspector de specialitate in administratia public, inginer mecanic sau de sistem in informatica, inginer cai ferate ori programator IT.

Nu lipsesc nici locuri de munca pentru femei de serviciu, pentru casieri, spalatorese sau sudori.

Iata lista locurilor de munca vacante!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. ALO DATI LISTA IN CODURI COR? DENUMITI MESERIILE, CA NEA DE LA TARA NU STIE CE E AIA–