Noutati :

Cauti loc de munca in strainatate cu salariu de 1.600-2.700 de euro pe luna? Iata ce trebuie sa faci!

9 ianuarie, 2015 - 10:37 AM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Lucratori in agricultura, soferi, electricieni, dispeceri si asistenti medicali sunt cautati in tari ca Danemarca, Norvegia, Germania, Polonia, Marea Britanie si Bulgaria, prin intermediul retelei Eures.

De asemenea, Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti anunta organizarea selectiei pentru studentii si masteranzii care doresc sa lucreze in Germania in vacanta de vara, precum si o selectie de lucratori care vor sa se angajeze in domeniul hotelier-gastronomic, potrivit incont.ro.

Danemarca recruteaza 50 de culegatori de capsuni si zmeura pentru o ferma care detine 23 de hectare pentru cultivarea capsunilor in camp si in solarii, precum si trei hectare de cultivare a zmeurei in solarii/tuneluri. Candidatii trebuie sa aiba minim 18 ani, experienta de munca in acest domeniu, sa vorbeasca foarte bine limba engleza, iar experienta in strainatate in domeniul agricol constituie un avantaj. Plata muncii se va face la kilogram, echivalentul in coroane daneze a aproximativ 1,6 euro brut/kg.

Tot in Danemarca mai sunt vacante 11 posturi de superviser culegatori de fructe, salariul de pornire fiind echivalentul in coroane daneze a 10 euro brut/ora, dar mai sunt cautati si 50 de culegatori de mazare. Plata muncii se va face in functie de cantitatea culeasa, salariul fiind in jur de 0,6 euro/kg +12,5% bani de concediu.

In Polonia se cauta doi dispeceri transport. Absolventii de studii superioare vor avea un avantaj daca vor candida pentru aceste posturi, insa angajatorul mai cere minim un an experienta in logistica de transport, precum si cunoasterea limbii poloneze – nivel avansat, engleza – nivel avansat si germana – nivel intermediar. Salariul oferit este de minim 2.500 zloti polonezi brut/luna

In Marea Britanie doi angajatori vor sa angajeze cate un sofer de camion care sa aiba intre doi si cinci ani experienta, permis de conducere cu maxim sase puncte penalizare si sa vorbeasca la nivel mediu limba engleza. Salariile oferite sunt de opt, respectiv noua lire brut/ora, iar contractele sunt pe perioada determinata.

In Germania o firma recruteaza 10 electricieni care sa aiba calificarea profesionala incheiata ca electrician sau meserie echivalenta. Tot in Germania se mai recruteaza 30 de asistenti medicali generalisti, care sa aiba calificarea profesionala incheiata si cunostinte de limba germana, minim A2. Salariul oferit variaza intre 2.200 – 2.700 euro brut/luna.

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti scoate la concurs aceste posturi pentru Germania. Pentru detalii suplimentare puteti suna la numarul de telefon 021.316.55.08.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...