Noutati :

Cat costa un apartament in blocurile ANL din Timisoara! Consilierii locali au stabilit preturile pentru anul 2013!

27 octombrie, 2013 - 10:49 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Preturi piperate pentru primele apartamente construite de Agentia Nationala de Locuinte in Timisoara. Consilierii locali au votat zilele trecute preturile pentru locuintele din blocurile B1 si B2, atat pentru cele cu o camera, cat si pentru cele cu 2 camere.

Potrivit viceprimarului Traian Stoia, apartamentele cu o camera costa intre 17.000 si 19.000 de euro, iar cele cu doua camere costa intre 27.000 si 30.000 de euro. Blocul B1 – scara A si B – are 96 de apartamente, iar B2 – o singura scara, are 24 de apartamente. Acestea au fost construite in anul 2004.

Proiectul de hotarare privind stabilirea preturilor la care se vor vinde apartamentele ANL inchiriate tinerilor din blocurile B1 si B2 de pe strada Ioachim Miloia a fost aprobat zilele trecute de consilierii locali.

Preturile au fost stabilite prin Legea 152/1998 privind infiintarea Agentiei Nationale pentru Locuinte. Acestea sunt calculate de catre autoritatile administratiei publice locale, dupa un calcul bine pus la punct. Se pleaca de la valoarea de inlocuire, care se stabileste anual prin Ordin al ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului. Anul acesta, in iulie, aceasta valoare a fost stabilita la 326 euro per metru patrat, inclusiv TVA, pentru anul 2013. Timisorenii care locuiesc in aceste apartamente pot sa le cumpere dupa cel putin un an de inchiriere neintrerupta. Vanzarea, spre deosebire de inchiriere, nu este conditionata de varsta.

Descarca de aici tabelul preturilor pentru apartamentele B1!

Descarca tabelul pentru B2!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. foarte scump..ENORM…nu merita….preturi gigantice…preturile reale ar trebui sa fie 10-12 mi euro o camera….si 19-20 mi euro 2 camere…

  2. Preturi mari? Ia sa le vanda la liber. In 2h se dau toate.

    Romanii tot cu mana intinsa..