Noutati :

Casa Muhle este, din nou, de vanzare. Vezi cat cere proprietarul!

13 septembrie, 2013 - 07:45 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Mirela Stancu, proprietarul Casei Muhle din Timisoara a facut o oferta de vanzare a imobilului catre Primaria Timisoara. Anuntul a fost facut de catre Traian Stoia, viceprimarul municipiului.

Traian Stoia a spus ca familia de romi care detine casa florarului Wilhelm Muhle a cerut Primariei Timisoara suma de 2 milioane de euro pentru vanzarea imobilului

Mirela Stancu vrea sa vanda primariei Casa Muhle. Dar cere un pret nerealist. Si daca tinem cont ca instanta poate stabili obligatia de a face, ceea ce ar insemna ca ar trebui sa aduca cladirea la vechea forma, ar insemna cheltuieli dincolo de un milion de euro. Consiliul Judetean Timis nu e interesat. Primaria e interesata sa recupereze acest monument, dar la un pret real, stabilit de niste evaluatori. Ei cer acum 2 milioane de euro”, a declarat Stoia.

Viceprimarul crede ca imobilul nu valoreaza mai mult de 500.000 de euro.

I-am explicat ca noi vrem sa o cumparam, dar la un pret real. Undeva intre 250.000 si 500.000 de euro, cred eu, nefiind specialist”, a concluzionat Stoia.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...