Cargo, TM Groove, Andreea Voica sau Petrica Miulescu Irimica, printre artistii care vor concerta de Ziua Timisoarei. Programul complet

TIMISOARA. Primaria Timisoara a creionat un program de Ziua Timisoarei, care se va derula mai ales in centrul orasului, dar si in cartierele din oras.

CITESTE SI: Defilare prin centru orasului, salve de tun si retragere cu torte, pregatite de Asociatia Eugeniu de Savoya, de 3 august, la Timisoara

Editia din acest an sta sub semnul declararii anului 2021 drept Anul Diasporei, expozitia ,,Calator intre Viena si Timisoara” a artistului fotograf Calin Piescu urmand sa deschida, in 1 august, seria evenimentelor aniversare in spatiul expozitional recent reabilitat din incinta Casei de Cultura din Timisoara.

Tot duminica, dar in Piata Libertatii, va avea loc concertul pop-rock ,,Timisoreni on stage”. Pe scena vor urca trupele timisorene Cargo, TM Groove si Beck Corlan.

Luni, 2 august 2021, tot in Piata Libertatii, incepand cu ora 19.00, iubitorii muzicii populare se vor reintalni cu Ansamblul Timisul si solistii Andreea Voica, Carmen Popovici-Dumbrava, Dumitru Stoicanescu, Petrica Miulescu-Irimica si si Doriana Talpes, dar si cu Cosmin Rafael Balean Band, care, prin proiectul muzical inedit ,,Europa in Timisoara”, va prezenta prelucrari din folclorul statelor europene.

Marti, 3 august 2021, pe langa festivitatile oficiale ce se vor desfasura in Piata Unirii incepand cu ora 10.30, va avea loc un amplu program artistic sustinut de catre Filarmonica Banatul si corul Voces Timisienses (ora 18.00, Piata Unirii), Opera Nationala Romana din Timisoara (ora 20.00, Piata libertatii) si Zoli Toth, cu proiectul vocal-simfonic ,,Better Together” (ora 22.00, Piata Unirii).

Evenimentele de Ziua Timisoarei se vor derula si in cartiere si vor consta din tururi ghidate, ateliere si materiale educative despre istoria cartierelor Timisoarei.

Pentru concertele ,,Timisoreni on stage” si ,,Better Together” accesul se va face pe baza biletelor cu titlu gratuit care se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro

Pentru toate celelalte evenimente, accesul se va face in limita locurilor disponibile.

In ambele situatii, accesul este conditionat de respectarea masurilor de prevenire si combatere a raspandirii Covid 19(purtarea obligatorie a mastii, prezentarea dovezii vaccinarii sau a testarii, conform normelor in vigoare, masurarea temperaturii etc).

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

  Pareri

 1. Cargo canta de ziua Timisoarei, TOTALLY UNEXPECTED

  • nu stim cum o sa reuseasca Cargo sa cinte fara solistul vocal dar concertul o sa fie doar pentru injectati.

   • Amice, ești idiot! Nu te obligă nimeni sa mergi. Du-te la maneliștii tăi.

    • I-au zi la el, cica sa platesti taxe e bine, sa mergi la concertu paltit din banii de taxe e de lasat pe alta data. Ba asistatule, vezi ca tu primesti circ si paine pe banii altora.

 2. E prima oara cand nu merg la un concert Cargo in Timisoara si asta pentru ca oricat de drag mi-ar fi Cargo, nu pot participa la manifestarile organizate de Fritz si piticii lui de gradina!

  pt Rumburak: solistul vocal al Cargo in ultimii ani e Adrian Igrisan care e bine-mersi. De ce nu ar canta?

 3. Igrisan nu va cânta pentru că nu e WCCINAT