Noutati :

Cand se deschide Targul de Craciun la Timisoara in acest an? Start la inscrieri pentru comercianti

17 octombrie, 2016 - 01:37 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Pregatirile pentru Targul de Craciun din acest an incep de la finalul lunii octombrie la Timisoara. Comerciantii interesati sa isi expuna marfa pe tarabele ce vor strajui Piata de sarbatori sunt asteptati sa depuna cererile de autorizare.

CITESTE SI: Spectacol GRANDIOS de deschidere in anul in care Timisoara e Capitala Culturala a Europei, cu 731 de puncte de lumina! Ce se pregateste?

Targul de Craciun din acest an se va desfasura in perioada 1 decembrie 2016 – 8 ianuarie 2017, iar casutele vor fi expuse in trei locatii din oras: in Piata Victoriei, pe platoul din fata Parcului Copiilor, dar si in piateta din fata Scolii Generale numarul 30 din zona Soarelui.

Expozantii interesati de participarea la Targul de Craciun vor trebui sa depuna, in intervalul 24 octombrie – 4 noiembrie 2016, la Casa de Cultura a Municipiului Timisoara, str. Miron Costin nr. 2 (orar: luni – vineri 11.00 – 15.00), urmatoarele documente:

formular (word) de participare la Targul de Craciun
CD cu poze si lista produselor comercializate
copie xerox dupa actele firmei
certificat de calitate sau orice alt document care atesta calitatea si specificul produselor comercializate
copie contract de colectare uleiuri si grasimi alimentare uzate, incheiat cu un operator economic specializat
copie contract de colectarea si evacuarea a deseurilor, incheiat pe perioada targului cu o societate specializata

De asemenea, expozantii care comercializeaza produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Directiei Sanitar Veterinare.

CITESTE SI: Decizia judecatorilor in privinta tanarului care a atacat o femeie in plina strada la Timisoara, pe cand se ducea la biserica. VIDEO!

Totodata, pentru buna functionare a activitatii, trebuie precizate detaliile referitoare la logistica necesara (curent electric, apa si altele).

In urma selectiei, vor fi admise cele mai bune dosare inscrise, astfel incat oferta targului sa fie cat mai atractiva și mai diversificata.

CITESTE SI: S-au pus in capul studentilor, la Timisoara! A fost jale in caminele din Complex! Ce au facut politistii?Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Poate ca anul acesta vor disparea „chinezariile” de pe tarabe. Chiar a disparut complet artizanatul din Romania? Chiar nu putem face un targ cu produse traditionale care sa nu fie facute in China? Banatul e un bun pastrator al traditiilor si in contextul in care se va materializa proiectul de Capitala Culturala chiar trebuie scoase la lumina si aratate lumii intregi!!