Noutati :

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, partener intru-un nou proiect transfrontalier cu Serbia

9 februarie, 2016 - 10:13 AM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, in calitate de partener si Primaria Orasului Zrenjanin, partener coordonator, anunta inceperea Proiectului „Centrul Expozitional BANAT”.

Proiectul este finantat prin Programul IPA de Cooperare Transfrontaliera Romania – Republica Serbia, Axa prioritara 1 – Dezvoltare economica si sociala, Masura 1.1. Sprijin pentru infrastructura economica si sociala locala / regionala.

Proiectul are o durata de implementare de 12 luni, incepand cu luna ianuarie a anului 2016.

Obiectivul general al proiectului vizeaza cresterea competitivitatii economiei in zona de frontiera Romania-Serbia prin imbunatatirea competitivitatii regiunii Banatului pentru a deveni lider al dezvoltarii economice, dar si imbunatatirea structurii economice regionale prin intermediul unui centru expozitional regional.

In cadrul proiectului, vor fi derulate urmatoarele activitati: reconstructia si reamenajarea actualei sali de sport din Zrenjianin unde se organizeaza in prezent expozitiile; elaborarea unui studiu de fezabilitate privind oportunitatea construirii de centre expozitionale in parcurile industriale; derularea campaniei de promovare si atragere de expozanti si vizitatori in noul spatiu Centru Expozitional „BANAT”.

Proiectul se adreseaza intreprinderilor mici si mijlocii, camerelor de comert, populatiei din regiunea transfrontaliera Romania-Serbia, din cele doua tari si din tarile invecinate.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...