Noutati :

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, la ceasul unei triple aniversari. Ce festivitati vor avea loc?

3 martie, 2015 - 04:38 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: ECONOMIC
0

2015 reprezinta, in istoria camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, momentul unei triple aniversari. CCIAT aniverseaza 165 de ani de la infiintare, 25 de ani de la reluarea activitatii – dupa perioada comunista – si 10 ani de la inaugurarea Centrului Regional de Afaceri.

CCIAT

Tripla aniversare este sarbatorita vineri, printr-un eveniment de gala la care sunt invitate sa participe personalitati de seama ale vietii economice, inclusiv cei care s-au implicat activ in redeschiderea CCIAT dupa 1989, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis fiind prima din Romania care si-a reluat activitate dupa Revolutie. Printre invitatii speciali se numara si cei care au condus destinele Camerei timisorene din 1990 si pana astazi – membri ai Grupului de initiativa si ai primului Consiliu de Administratie al CCIT, presedinti, vicepresedinti si directori generali ai CCIAT, angajati CCIAT, firmele membre ale CCIAT din 1990 cat si cei care contribuie in prezent la bunul mers al acesteia, in beneficiul comunitatii de afaceri timisene – administratia publica locala, corp diplomatic acreditat la Timisoara, mediu academic, institutii de arta si cultura, mass media.

Aniversarea debuteaza la ora 11.00, la Centrul Regional de Afaceri, cu un moment sustinut de Fanfara Garnizoanei Timisoara, urmat de cuvantul de bun venit in partea conducerii CCIAT si mesajul IPS Mitropolitul Banatului. In cadrul evenimentului vor fi preyentate momente semnificative din istoria CCIAT iar oaspetii de onoare si oficialitatile vor avea ocazia sa-si transmita mesajele aniversare. Tot in cadrul ceremoniei vor fi oferite diplome si insemne aniversare. Participantii vor avea ocazia sa asiste la recitalul sustinut de Corul Facultatii de Teologie a Universitatii de Vest Timisoara si sa viziteze expozitia aniversara „De la trecut, prin prezent spre viitor”.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...