Ca-n filme! Tigan pradat de o „comoara” ascunsa in pamant in Timis. 35.000 de euro

A sapat o groapa si si-a pus acolo averea, convins ca nimeni n-are sa dea de urma ei. Dar s-a inselat. Doi tineri au prins de veste, au degropat comoara, au luat-o si dusi au fost. N-avea incredere in banci si nici nu i-ar fi placut sa i se puna prea multe intrebari, asa ca a gasit o alta metoda de a-si pune la adapost agoniseala. Un tigan bogat din Cenad s-a gandit ca in pamantul de sub una din anexele casei ar fi locul perfect pentru a ascunde nu mai putin de 35.000 de euro. A pus banii intr-o punga, s-a dus in sopron, a sapat o groapa, a pus acolo averea. Dupa cateva zile, cand s-a dus sa vada daca banutii sunt la loc sigur, a avut parte de o surpriza de proportii. Cineva daduse de urma comorii. Speriat, tiganul a decis sa ceara ajutorul Politiei. Oamenii legii au inceput cercetarile si la scurt timp au si identificat doi suspecti: un tanar de 34 de ani din Cenad, care mai lucrase in casa pagubitului, si un prieten al acestuia din judetul Arad. In locuinta primului, politistii au gasit si o parte din suma: 15.000 de euro. Acum il cauta pe celalalt individ banuit ca se afla in spatele jafului. Tanarul din Cenad va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru furt calificat. Tiganul este multumit ca politistii au reusit atat de repede sa-i identifice pe suspecti. Omul spera insa  sa-si recupereze toata paguba. Spune insa ca nu-si explica cum de hotii au aflat de comoara din pamant si sustine ca va face propria "ancheta" pentru a-si da seama de unde au avut jefuitorii pontul. [nggallery id=125]

A sapat o groapa si si-a pus acolo averea, convins ca nimeni n-are sa dea de urma ei. Dar s-a inselat. Doi tineri au prins de veste, au degropat comoara, au luat-o si dusi au fost.

N-avea incredere in banci si nici nu i-ar fi placut sa i se puna prea multe intrebari, asa ca a gasit o alta metoda de a-si pune la adapost agoniseala.

Un tigan bogat din Cenad s-a gandit ca in pamantul de sub una din anexele casei ar fi locul perfect pentru a ascunde nu mai putin de 35.000 de euro. A pus banii intr-o punga, s-a dus in sopron, a sapat o groapa, a pus acolo averea.

Dupa cateva zile, cand s-a dus sa vada daca banutii sunt la loc sigur, a avut parte de o surpriza de proportii. Cineva daduse de urma comorii.

Speriat, tiganul a decis sa ceara ajutorul Politiei.

Oamenii legii au inceput cercetarile si la scurt timp au si identificat doi suspecti: un tanar de 34 de ani din Cenad, care mai lucrase in casa pagubitului, si un prieten al acestuia din judetul Arad.

In locuinta primului, politistii au gasit si o parte din suma: 15.000 de euro.

Acum il cauta pe celalalt individ banuit ca se afla in spatele jafului.

Tanarul din Cenad va fi prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva pentru furt calificat.

Tiganul este multumit ca politistii au reusit atat de repede sa-i identifice pe suspecti.

Omul spera insa  sa-si recupereze toata paguba. Spune insa ca nu-si explica cum de hotii au aflat de comoara din pamant si sustine ca va face propria „ancheta” pentru a-si da seama de unde au avut jefuitorii pontul.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. La stirea asta m-am stricat de ris. ce dobitoc cioroiul, ca in anii 20 sa ti ascunzi banu in pamant. incerdibikl