Noutati :

Bucurie pentru oamenii din doua localitati din Timis. Un drum vede asfalt nou-nout

4 iunie, 2018 - 03:39 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Un important drum din Timis a fost asfaltat de Consiliul Judetean. Lucrarile, care sunt gata in proportie de 90 la suta, mai cuprind si amenajarea unor intersectii si semnalizare rutiera.

CITESTE SI: Dezastru pe sosele in Timisoara si in judet. Ce-au patit aproape 500 de soferi 

Este vorba de asfaltarea DJ 693B Iohanisfled racord cu DN 59B – Ivanda, lungimea fiind de 6,7 km.

Drumul asigura legatura intre localitatile Iohanisfeld (Ionel) si Ivanda.

CITESTE SI: Prima masura pe care o vor lua noii directori de la RATT, la Timisoara 

Proiectul de asfaltare a drumului judetean cuprinde mai multe categorii de lucrari printre care lucrari de terasamente si structura rutiera, lucrari la podete, lucrari pentru asigurarea scurgerii apelor si evacuarea apelor de suprafata prin santuri de pamant, amenajarea intersectiilor cu drumurile laterale si semnalizare rutiera (borne indicatoare kilometrice, indicatoare de circulatie montate pe stalpi, marcaje rutiere).

CITESTE SI: ‘Va fac felu’, va tai pe jumatate’. Amenintarile teribile care au curs la telefoanele unei familii din Timisoara. Ce a urmat 

Lucrarile sunt in plina desfasurare si se apropie de finalizare. Stadiul fizic al investitiei este de aproape 90%, iar constructorul are termen de finalizare a lucrarilor sfarsitul lunii iunie. in prezent se executa amenajarea rigolelor de scurgere a apei pluviale, compactarea stratului final de piatra sparta si asfaltarea unor tronsoane. Aceasta investitie este importanta pentru locuitorii judetului pentru ca vom asigura o noua legatura intre localitati pe un drum reabilitat si la standarde ridicate”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

CITESTE SI: Spectacol pe cer, la apusul soarelui. Surprizele Timisoara Air Show 2018 

Valoarea totala a lucrarilor conform contractului este de 9.094.712,14 lei, inclusiv TVA, fonduri asigurate din bugetul propriu al Consiliului Judetean Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...