Noutati :

British School Timisoara anunta ultimele LOCURI DISPONIBILE pentru primul an de liceu si ciclul primar

7 iunie, 2022 - 08:35 AM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
0

British International School of Timișoara are câteva locuri disponibile în clasele nou înființate pentru ciclul primar și primul an de liceu. Procedura de înscriere a noilor elevi pentru anul școlar 2022-2023 rămâne astfel deschisă. Informații pot fi obținute la [email protected] sau la numarul 0799408341.

British International School of Timisoara are posibilitatea de a mai primi elevi pe cele câteva locuri rămase disponibile în clasele nou înființate. Astfel, numărul elevilor în anul școlar 2022-2023 se va apropia de 500. Pentru a asigura în continuare condițiile optime pentru un învățământ de calitate, Școala va demara construcția unei noi clădiri încă din această toamnă.

CICLUL PRIMAR la British School

Elevii din ciclul primar pot fi primiți de la vârsta de 4-5 ani pentru a beneficia de un sistem de educație dovedit performant. Clasele sunt compuse din maxim 22 de elevi, fiecare clasă având un învățător și un asistent didactic, un cadru didactic la 10 elevi.

Cursurile sunt organizate în limba engleză, ținând însă cont de nivelul copiilor, aceștia primind tot ajutorul de care au nevoie. Orele de studiu sunt organizate în spații ideal gândite pentru copii și îmbină activitățile teoretice cu cele practice pentru ca școala și învățarea să devină atrăgătoare de la cele mai fragede vârste. Copiii sunt integrați într-un sistem internațional, unde fiecare zi este o ocazie de a descoperi un univers de lucruri noi.

ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE și la primul an de LICEU

British School este singura școală din Timișoara acreditată Cambridge, COBIS și International Baccalaureate, o șansă unică ce presupune că elevii vor putea fi acceptați la orice unviersitate din lume pentru continuarea studiilor. Predarea este în limba engleză, dar limba română este parte din curriculum. Personalul didactic este format majoritar din profesori internaționali din Marea Britanie, dar și alte țări, cu experiență de predare în școli similare din întreaga lume. Elevii pășesc într-o comunitate cu caracter internațional clădită pe valori și principii solide alături de colegi din diverse țări ale lumii.

Experiența sistemului de învățământ de tip britanic arată că cu cât elevii integrează mai repede acest tip de educație, cu atât sunt mai bine pregătiți pentru a obține scoruri ridicate la examenele de absolvire, ceea ce le garantează practic un loc la o universitate de elită la nivel mondial la încheierea studiilor. Bacalaureatul Internațional permite fiecărui elevi să își aleagă materiile de studiu în funcție de înclinații și studiile universitare pe care dorește să le urmeze în continuare.

FACILITĂȚI DEOSEBITE și NUMEROASE RESURSE

Școala beneficia de facilități și numeroase resurse, precum o sală nouă de sport, teren de sport în aer liber, propriul parc, loc de joacă, introducerea tehnologiei digitale în educație, săli de clasă moderne cu laboratoare special destinate orelor de informatică, artă, muzică, științe. Școala pune la dispoziția elevilor un spațiu generos pentru educația în afara sălii de clasă îmbinând activitățile didactice cu cele de recreere. De asemenea, pe tot parcursul școlarizării, elevii beneficia de consiliere academică cu scopul de a-i ghida înspre un program educațional adecvat și pliat pe pasiunile și abilitățile lor.

British International School of Timișoara și-a început activitatea în 2019, într-un campus situat în zona Aradului/Dumbrăvița, construit în jurul unei clădiri istorice complet renovate, ce datează din 1910 și școlarizează elevi cu vârste între 4 și 16 ani. Într-un scurt interval de la deschidere, școala a obținut prestigioasa acreditare COBIS – Council of British International Schools și acreditarea Cambridge, devenind centru internațional de examinare. De asemenea, școala a obținut acreditarea pentru organizarea prestigioasei Diplome de Bacalaureat Internațional care oferă elevilor șansa de a urma cursurile oricărei universități din lume.

O prezentare video a școlii este disponibilă aici.

Procedura detaliată de admitere, condițiile și costurile școlarizare, sunt disponibile la adresa http://britishschool-timisoara.ro/ro/admission/. Informații suplimentare pot fi obținute prin email la [email protected] sau prin telefon la 0799 408 341 în intervalul luni-vineri, orele 9.00-17.00.

www.britishschool-timisoara.ro

[email protected]

Telefon 0799408341Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...