Noutati :

BRAVO! Copiii formidabili ai Timisoarei! 400 de elevi cu 10 pe linie. Cati au luat premii internationale? Iata-i pe toti!

22 octombrie, 2015 - 09:04 AM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
2

TIMISOARA. Pentru ei invatatura are o cu totul alta insemnatate. Isi desavarsesc educatia pe bancile scolilor din Timisoara si vor sa fie cei mai buni. O demonstreaza zi de zi adunand doar note maxime si unii dintre ei reprezinta cu cinste Romania peste hotare masurandu-si fortele in concursuri si olimpiade de la care se intorc cu premii si mentiuni.

Merita din plin admiratia si respectul Timisoarei! La fel si dascalii care i-au pregatit si parintii care i-au incurajat si i-au sprijinit.

400 de elevi au reusit performanta de a incheia anul scolar 2014 – 2015 cu media generala 10.
Alti 9 s-au intors din lumea larga cu medalii de argint, de bronz sau mentiuni ori premii de la Olimpiada Balcanica de Informatica, de la Olimpiada Internationala de Stiinte a Uniunii Europene, de la Olimpiada Internationala de Astronomie si Astrofizica, de la cea de Lectura, precum si de la Youth Business Summit.

Da click mai jos si cunoaste-i pe cei mai buni elevi din Timisoara!

Tabel cu elevii din clasele V-XII care au obtinut media generala 10

Tabel cu elevii care au obtinut premii si medalii la concursurile internationale!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. felicitari ! dar puteti sa ne informati din ce scoli sunt copii si cati bani au dat parintii pentru meditatii?

  2. Niste traumatizati. Vor fi bolnavii de maine, clienti siguri ai cabinetelor psihiatrice. Parinti iresponsabili. A avea 10 pe linie inseamna siluire (a nu se intelege silinta). La ce programe aberante are Romania in domeniul invatamantului, a avea 10 pe linie inseamna trauma sau ca au avut parintii pile. Oricum iresponsabilitate. Nu se justifica. Niciunul dintre cei cu care am fost leat si au avut 10 pe linie nu au reusit in viata. Dimpotriva, au ajuns niste ratati, frustrati. Parintii acestor copii le-au furat acestora, impreuna cu profesori complici, copilaria. Atunci cand le-au oferit crampeie de copilarie , a fost nu ca gest de normalitate ci doar ca recompensa pentru ce I-au silit sa faca, sa performeze sau ca stimul pentru ce urmau sa le ceara sa faca. Concluzia e departe de a fi una optimista , asa cum se insinueaza, dimpotriva, imaginea e dezolanta , de copilarie ucisa.