Bravo, copii! Sase elevi din Timisoara, pe podium la un concurs international de business la New York. Foto

TIMISOARA. Sase elevi de liceu din Timisoara au fost premiati zilele trecute la „Youth Business Summit”, un eveniment ce reuneste tinerii ce vor sa devina antreprenori, profesori, si profesionisti din domeniul industriei din intreaga lume.

In cadrul evenimentului au fost organizate diferite concursuri cu tematica economica. La editia din acest an fost prezenti peste 4000 de elevi, din mai multe tari, care au prezentat diferite proiecte.

Din „delegatia” Romaniei au facut parte si elevi ai Colegiului Economic „Francesco Saverio Nitti” din Timisoara, care au fost premiati in doua dintre competitiile din cadrul evenimentului.

La intrecerea Global Innovation Challenge, elevii Carina Dinu Pintea – XII B si Petric Lucas – XA au facut parte din echipa internationala care a obtinut premiul I.

La Rapid Prototyping Challenge, elevii Teona Milin – XIA, Giulia-Martina Savulescu – XIA, Rares Merisanu – XIA si Galcan Darco- XIB au obtinut premiul III.

Profesorii coordonatori ai elevilor din Timisoara au fost Olivia Jivanescu, Mariana Nicolcioiu, Geta Boe si Adriana Pau.

La eveniment, au fost prezenti Sarmiza Bumbaru, reprezentant al Consulatului Romaniei la New York, si Florin Lixandru, secretarul de stat in Ministerul Educatiei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Elevi olteni pregătiți de profesori olteni!