Bravo, copii! Medalii pe banda rulanta aduse de sportivii de la Golden Karate Timisoara de la Nationalele de karate Shotokan-ESKU

TIMISOARA. In weekend, la Ramnicu Valcea, au avut loc Campionatele nationale de karate Shotokan-ESKU, o competitie la care au participat sportivi din toata tara.

CITESTE SI: Flavius Biea urca din nou in ring la Timisoara. Gala programata la finalul lunii aprilie 

Competitia a reunit 563 de sportivi, care s-au intrecut in 902 probe. Cu o delegatie numeroasa a mers in orasul de pe malul Oltului si clubul Golden Karate Timisoara.

Tinerii karateka s-au intors cu 23 de medalii, obtinute atat in intrecerile individuale, cat si in cele pe echipe. Rezultatele sunt cu atat mai importante, cu cat aceasta intrecere este si un criteriu de selectie pentru Campionatele Europene si Mondiale.

Iata lista medaliatilor de la Golden Karate de la Ramnicu Valcea:

Luchescu Elisabeta: I kumite wkf, I shobu ippon
Natalia Milea: I kata individual, I kata echipe
Bekesi Roberta: III shobu ippon
Harte Tania: II kumite wkf, III shobu ippon
Ieva Daria: I echipe kata feminine, III kata individual
Buftea Oliver: I kumite wkf, I shobu ippon
Valenti Daria: I kata echipe, III kata individual
Țărău Bianca: III kata individual
Sgondea Alice Carla: III kumite wkf, III shobu ippon
Gutu Bogdan: III kumite wkf
Kovacs Adam: III kumite wkf
Gabor Dominic: II kumite wkf
Oprisor Victor: I kata individual
Palacean Alexandru: II kumite wkf
Ieva Vlad: III kata individual
Andrei Viliga: III shobu ippon

Competitia a fost una puternica, cu multi sportivi buni din intreaga tara, iar aceste rezultate ma fac sa fiu mandra de acesti copii si ii felicit. Acestea sunt rezultatele muncii lor de la antrenamente. Sunt ambitiosi si disciplinati si sunt convinsa ca medaliile castigate ii vor motiva sa devina mai buni in intrecerile care vor urma, poate chiar sa ne reprezinte cu succes si la Europene si Mondiale.„, spune sensei Roxana Stoian, antrenoarea micilor karateka.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.