Noutati :

Bravo! Aur pentru un elev din Timisoara la Olimpiada Internationala de Stiinte pentru Juniori de la Doha

12 decembrie, 2019 - 09:45 AM
Autor: Redactie      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Vlad Oros, elev la Liceul Grigore Moisil din Timisoara, a cucerit o noua medalie de aur. El se numara printre laureatii Olimpiadei Internationale de Stiinte pentru Juniori de la Doha si a obtinut una dintre cele doua medalii de aur ale echipei Romaniei, care si-a mai trecut in palmares si alte 4 de argint.

Cel de-al doilea aur a fost castigat de Ioana Caraus, eleva la Liceul de Informatica din Bucuresti.

Medaliatii cu argint sunt Stefan Dolis de la Colegiul Ghe Vranceanu din Bacau, Raisa Axenie de la Liceul de Informatica din Bucuresti, Mircea Top de la Colegiul Decebal din Deva si Vlad Iova de la Colegiul Gojdu din Oradea.

Timisoreanul Vlad Oros are un palmares bogat. Anul trecut, de la aceeasi olimpiada organizata in Africa se intorcea cu o medalie de argint.

De asemenea, in ultimii ani, el a mai castigat medalii de aur si argint la Olimpiada Nationala de Chimie, la cea de Fizica si de Lingvistica. In vara, aducea aurul pentru Romania de la Balcaniada de Fizica.

La Olimpiada de Sttinte pentru Juniori de la Doha au participat peste 400 de elevi din 70 de tari.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...